Burada Olan Üyeler: 1 ziyaretçi
GuNBatimi
Google Adsense
06-09-2010 02:10
Reklam Botu
IP : Yok
ALiZe
Mesaj Tarihi 24-01-2010 09:09
Katılım Tarihi: 06.01.09
Gun Batimi
Bir gün daha geçmekte
Ve hatta bitmekte,
Güneşin battığı yerdeyim
Bulutlar kızıla bürünmüş
Güneş ufukta
Saklanmaya çalışmakta
Gün batımındayım
Demlemişim sevdamı
Yudum yudum içiyorum
Hafif bir rüzgar esiyor
Meltem mi? Poyraz mı? Bilemem,
Ama okşamakta tenimi,
Radyoda dinledim bu rüzgar sana da ulaşacakmış.
Toplama saçlarını
Bırak dağınık kalsın
İçimdeki ülkenin bayrağı dalgalansın
Şimdi senin bilmediğin bir yerden
İstanbul’un yedi tepesinin birinden
Seyrederken gün batımını
Köpük köpük dalgalar vururken kıyıya
Güneşim gitti gidiyor
Karanlıklardayım,
Üşüyorum
Neredesin?
ALiZe.......
[img]http://www.nuchat.nl/site/images/photoalbum/alize.gif[/img
Atlanilacak Forum:
wWw.NuChat.NL
HeY SEN! Beni Tanıyor musun?
Ödül ve Ceza
Forum Oyunları
Komik Resimler
Komik Videolar & Animasyonlar
Komik Yazılar & Fıkralar
Aşk & Sevgi
Yaşanmış Gerçek Aşk Hikayeleri
Kadın-Erkek
Kültür
İslam ve İnsan
Sırlar Dünyası
Genç Bakış
Kişisel Gelişim & Faydalı Bilgiler
Yemek Tarifleri ve Mutfak Muhabbetleri
Müzik Muhabbetleri
Slayt Gösterileri
Bilgisayar Programları ve Donanım
Chat, İrc, Msn, Icq, Yahoo Messenger Yardım
Logo,Melodi,Tema,Wallpaper
Videolar
150 bin Bangladeşli 'Yaşayan Tanrı'yı görmek için toplandı! , Türk Gurbetçi Bir Günde Kazandığı 4 Bin Euro'yu Gazze'ye Bağışladı , Avrupalı Kayserililer Köln'de Buluştu , Kebaba Karşı 'Yemek Irkçılığı' , Yerleşik Yabancı Müslümanlarla Gayri Müslimler Ramazan Duygularını Paylaştı , Uluslararası Emmy Ödülleri Dağıtıldı , [Yorum - Yard. Doç. Dr. Özcan Hıdır] Hollanda, Wilders ile harakiri ya... , Bu 8 Ülke Türkiye'yi İstemiyor , Hollandalı Yetkililerden Beyaz Lale Vakfı'na Övgü Yağdı , Hollanda'da da 3 Semavi Dinin Mensupları 'Nuh'un Gemisi'nde Buluştu , ÇOCUKLARIN ALINMASI İNSANLIK SUÇU , Kırşehir Yastıkları Hollanda'ya İhraç Ediliyor , Irkçılığın Prim Yaptığı Ülke , BREZİLYALI MANKEN ÖLDÜ , Engelliler Metrobüs için Dava Açtı
Gelişmiş Forum Başlıkları Bulutu
EN IYI ILAC ZAMAN.. , Adresin Yoktu yüregine yolluyorum.. , Kendine İyi Bak! , benden sana askının hatırası , TURK ERKEKLERININ TUHAF HUYLARI)))) , Ben Seni Asla , DEMEK ASK BUYMUS , Son günlerin en iyi fıkrası‏!!! , Super bir Yabanci Sarki Dinleyin.! , Kar sporu , Milliyetciyim diyenelere , NUCHAT.NL Ailesi'nin Hediyesi , HOLLANDA YERLEŞİM SINAVI.!!!! , FORUMA VİDEO EKLEMEK (RESİMLİ ANLATIM) , Kizlarin Kolbasti Oyunu , TURKIY"E Hirvatistan maci , KADINLARI ANLATTIM(: , Sohbette Konusulan Dedikodular :D , danimarkali karikaturcunun sonu , KARINCA , ZAMANSIZ A$k , Diyet salata , Mükemmel pilavın sırları!!! , Funda Arar 'Live' 22 Feb. 2009 , Alooo Kule !YORUMUNUZU BEKLIYORUZ:p , BIR KARA FATMANIN GUNLUGU )))))))) , Windows XP SP3 Ne Zaman? , sehitler olmez vatan bolunmez , SENİ, SENSİZ YASIYORUM , Sitenin En İlginç Kullanıcı Adı?
Nero 8 .2.8.0 , NFS Underground 2 Sa... , Yemek Programı , SİLSİLE Aile Soy Ağacı , YouTube Video Downlo... , Dünya Haritası 2.0 , Kaspersky Anti-Virus... , windows media player 11 , Winamp Full 5.51 , Google Earth 4.2.0205 , Turing - Türkçe&İngi... , WinRAR 3.71 Beta 1 T... , Camfrog 4.0.61 , Okey Oyunu 2.1 , Msn Göz Kırpma Paket... , Telefon Rehberi 1.0 , Ulead Photo Express 6.0 , Windows Live Messeng... , Windows XP SP2 Türkçe ,
Japon Güzeller (Fotoğraf Çekimi) , Satellite Terimleri (M) , Satellite Terimleri (H) , Müjde AR - Gazozumu Açtılar ;) , Ahmet Çakar - Yılmaz Vural İntihar itirafı , Musa EROĞLU - Mihriban , ADI OLDU YALNIZLIK (Slayt) , Satellite Terimleri (E) , MEMLEKETiM , RüZGaR - Leman SAM (Slayt) , Aşk Mesajları , Barış'ın ABD Karşıtı Klibi/Video , Uydu Frekansları , Sesli Kameralı SoHBeT , Satellite Terimleri (D) , Satellite Terimleri (S) , Dünya Hava Durumu , Satellite Terimleri (B) , Bu Faullere İnanamayacaksınız!!! , NuChat.NL & TURK FM Radyo İstek Hattı , İndirmeden Film İzle , Satellite Terimleri (P) , Video İzle , Satellite Terimleri (C) , Flash Oyunlar & Videolar , Okan Bayülgen - Ahmet Çakar - Makina programı , Satellite Terimleri (R) , Rafet El Roman : Ask i virane , Sitemizi Tavsiye Edin , Satellite Terimleri (G) , Kendine iyi Bak (Slayt) , Sivas'tan Canlı Yayın Atağı , Satellite Terimleri (F) , Satellite Terimleri (V) , Satellite Terimleri (I) , Alişan (İlahi) , Ahmet Çakar dan Bombalar - Santra Programı , Şarkışla - Sivas (Slayt) , Canlı Deprem Bilgileri , Mehmetçik (Slayt) , Hande Yener : Romeo , Satellite Terimleri (L) , SAT Terimleri , Vergi No Sorgulama , Kaleyi Şaşıran Futbolcular
En Çok Cevaplanan 10 Konu
[83]
[62]
[40]
[37]
[23]
[20]
[16]
[16]
[15]
[15]
En Son Cevaplanan 10 Konu