Burada Olan Üyeler: 1 ziyaretçi
Melek Yüzlüm
Google Adsense
06-09-2010 01:45
Reklam Botu
IP : Yok
hayalperest
Mesaj Tarihi 11-11-2007 23:21
Katılım Tarihi: 10.11.07
Caresiz yanarim askin elinde,
Küllere dönmeden gel melek yüzlüm,
Ayrilik belimi büktü benimde,
Kalbime yeniden gir melek yüzlüm.
Ya beni candan sev yada hic sevme,
Gittigin yerde kal geriye dönme,
Degersiz sözlerin, teselli verme,
Sevgimi bitirdin bil melek yüzlüm.
Yüzüne bakacak yüz mü biraktin,
Yaptigin her seyi icime attim,
Suc bende degil ki, sen yanlis yaptin,
Askimiz ne halde, gör melek yüzlüm
Aska Dair Ne var ise Aci da vardir...Ama Sevmek gibisi yok Ask Her seye deger.
karbeyaz
Mesaj Tarihi 12-11-2007 16:05
Katılım Tarihi: 16.10.07
nerelerdeydin?neler yasadin?diye sorma bana dunlerde.
ayaklarim uzerinde durmak icin ugrasdim hep tek basima.
aska sevdaya hep inandim anlayan cikmadi karsima.
ututamadigim arkasindan uzulup agladigim olmadi bu gune kadar.
isde bugun karsimdayim sana cok sey yok verebilecegim.
bir cift goz sana bakmaya doymayan.
huzur bulup benim diye bilecegin seni doyasiya saréacak bir kol.
ve kucucuk seni sevginle dolup tasan bir kalp var verebilecegim.
sen var oldukca seni deliler gibi sevecek.
iste askim,bir ben tabeden tirnaga birde sonsuz askim.
cumleler dogrudur ben dogru isem.dogruluk bulunmaz ben egri isem
Atlanilacak Forum:
wWw.NuChat.NL
HeY SEN! Beni Tanıyor musun?
Ödül ve Ceza
Forum Oyunları
Komik Resimler
Komik Videolar & Animasyonlar
Komik Yazılar & Fıkralar
Aşk & Sevgi
Yaşanmış Gerçek Aşk Hikayeleri
Kadın-Erkek
Kültür
İslam ve İnsan
Sırlar Dünyası
Genç Bakış
Kişisel Gelişim & Faydalı Bilgiler
Yemek Tarifleri ve Mutfak Muhabbetleri
Müzik Muhabbetleri
Slayt Gösterileri
Bilgisayar Programları ve Donanım
Chat, İrc, Msn, Icq, Yahoo Messenger Yardım
Logo,Melodi,Tema,Wallpaper
Videolar
Hollanda Kabinesi Emeklilik Yaşını 65'ten 67'ye Yükseltiyor , Belçika'nın Fazla Mahkumları Hollanda'ya Transfer Edilecek , Ekonomik Krizin Hollanda'ya Faturası Ağır Oldu , Almanların Önyargılarını Fotoğraflarıyla Yendi , Hollandalı Antropolog: "Wilders'in Kökeni Hollandalı Değil" , Hollanda Genç İş Adamları Federasyonu ile Corendon Group Partnerlik Antlaşması İmzaladı , Irkçılığın Prim Yaptığı Ülke , Muhsin Yazıcıoğlu için Amsterdam'da Anma Töreni Düzenlendi , Domuz Gribi Vaka Sayısı 44 Ülkede 11 Bin 168 Kişiye Yükseldi , Hitler'li Aıds Reklamı Ortalığı Karıştırdı , Hollanda'da 'Minare Açılışı' , Kurtlar Vadisi hangi kanala geçiyor! , Avrupalı Kayserililer Köln'de Buluştu , [Yorum - Yard. Doç. Dr. Özcan Hıdır] Hollanda, Wilders ile harakiri ya... , BREZİLYALI MANKEN ÖLDÜ
Gelişmiş Forum Başlıkları Bulutu
OLUMUN BOYLESI.) , sehitler olmez vatan bolunmez , Herkez Baksin Lütfen!!! , SENI ARIYORUM , NUCHAT.NL Ailesi'nin Hediyesi , Alooo Kule !YORUMUNUZU BEKLIYORUZ:p , Erkekler Daha Mi Akilli? Asagidaki yoruma katiliyormusunuz..? , Forumda youtube videoları gösterme (New) , _caBa_ , Super Klip what is Love..!! izle , turksat satelit otomatik ayarlama , Sizce siz neden Varsınız? Hiç düşündünüz mü? , benden sana askının hatırası , türkü tadında , DUNYAYI KADINLAR YONETSE NE OLUR? , ....BiLMeLiSiNKi.... , YASAK ASK !! , Farkında olmayabilirsin ama %100 dogru: , seni dusundum ...(((((((( , Cocuksu Duslerim.. , Enterasan gotuntu.. tirenle ilgili , HOLLANDA YERLEŞİM SINAVI.!!!! , Doğacak bebeğin cinsiyetini belirlemek mümkün! , FUTBOL KOMEDİSİ , Hangi ünlüye benziyorsunuz? , Sevmekten Korkuyorum , Hollanda ca bazi turkce hollandaca kelimeler.! , En guzel slayt ve sarkilar arasindan.. , Kadınlarla ilgili bir kaç not. :D :) , Gözümüz kaç megapiksel??
WinRAR 3.71 Beta 1 T... , Dünya Haritası 2.0 , SİLSİLE Aile Soy Ağacı , Windows Live Messeng... , Winamp Full 5.51 , Telefon Rehberi 1.0 , Kaspersky Anti-Virus... , Google Earth 4.2.0205 , Yemek Programı , Msn Göz Kırpma Paket... , NFS Underground 2 Sa... , Nero 8 .2.8.0 , Turing - Türkçe&İngi... , Camfrog 4.0.61 , YouTube Video Downlo... , Ulead Photo Express 6.0 , Okey Oyunu 2.1 , Windows XP SP2 Türkçe , windows media player 11 ,
Satellite Terimleri (D) , Video İzle , Satellite Terimleri (V) , Satellite Terimleri (L) , TC Kimlik Sorgulama , Satellite Terimleri (T) , Şarkışla Köyler (Slayt) , Satellite Terimleri (K) , Müjde AR - Gazozumu Açtılar ;) , Bu Faullere İnanamayacaksınız!!! , Uydu Frekansları , Sivas'tan Canlı Yayın Atağı , Vergi No Sorgulama , Satellite Terimleri (B) , Hande Yener : Romeo , Satellite Terimleri (R) , Japon Güzeller (Fotoğraf Çekimi) , Hesap Makinası , MSN NİCK OLUŞTURMA MODÜLÜ , Kaleyi Şaşıran Futbolcular , Satellite Terimleri (C) , Aşk Mesajları , Ahmet Çakar dan Bombalar - Santra Programı , Satellite Terimleri (P) , Satellite Terimleri (H) , Satellite Terimleri (I) , Şarkışla - Sivas (Slayt) , Okan Bayülgen - Ahmet Çakar - Makina programı , ADI OLDU YALNIZLIK (Slayt) , SAT Terimleri , İndirmeden Film İzle , Satellite Terimleri (U) , Satellite Terimleri (F) , Satellite Terimleri (G) , NuChat.NL & TURK FM Radyo İstek Hattı , Mehmetçik (Slayt) , Canlı Deprem Bilgileri , Musa EROĞLU - Mihriban , MEMLEKETiM , Kendine iyi Bak (Slayt) , Satellite Terimleri (M) , Alişan (İlahi) , Dünya Hava Durumu , Flash Oyunlar & Videolar , Barış'ın ABD Karşıtı Klibi/Video
En Çok Cevaplanan 10 Konu
[83]
[62]
[40]
[37]
[23]
[20]
[16]
[16]
[15]
[15]
En Son Cevaplanan 10 Konu