Başlığı Görüntüle
Burada Olan Üyeler: 1 ziyaretçi
 Başlığı Yazdır
Sensiz Olamam
Google Adsense
06-09-2010 13:08

Reklam Botu
IP: Yok  
hayalperest
#1 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 11-11-2007 23:25

Katılım Tarihi: 10.11.07

Düslerimle dünya benim olsa
Yine fark etmez güller serilse yollarima
Yüzümde mutlu tebessüm gülücükleri
Yasaklari olmayan asklar benimle olsa
Yine sensiz olamam

Cenneti verseler bana sensiz
Dünyada yasamak haram olur bana
Sanmaki yasiyorum
Sen sensizligi bilemezsin
Ben sensiz olamam SARI MELEGIM..
Aska Dair Ne var ise Aci da vardir...Ama Sevmek gibisi yok Ask Her seye deger.

Azram
#2 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 12-11-2007 15:37
Kullanıcı Avatarı

Katılım Tarihi: 16.10.07

3 KELIME ASK
ASK SADECE 3 KELIME DEGILDIR
ASK SIRINGADAN ASKI DAMARLARA ISLEMEKMIDR
ASK SADECE SEVGILIM OLSUN DIYE SEVMEK DEGILDIR
ASK ADIM ADIM SANA GELMEKDIR
3 KELIME ASK
SENI COK SEVIYORUM
DEMEK DEGILDIRRRRRRRRRRR

Merhaba bende sizleyim

www.nuchat.nl de chat.de sohbet,de radio,de forum,de turkchat,de cet,de muhabbet,de arkadaslik,
Azram
#3 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 12-11-2007 15:38
Kullanıcı Avatarı

3 KELIME ASK
ASK SADECE 3 KELIME DEGILDIR
ASK SIRINGADAN ASKI DAMARLARA ISLEMEKMIDR
ASK SADECE SEVGILIM OLSUN DIYE SEVMEK DEGILDIR
ASK ADIM ADIM SANA GELMEKDIR
3 KELIME ASK
SENI COK SEVIYORUM
DEMEK DEGILDIRRRRRRRRRRR

Merhaba bende sizleyim

www.nuchat.nl de chat.de sohbet,de radio,de forum,de turkchat,de cet,de muhabbet,de arkadaslik,
karbeyaz
#4 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 12-11-2007 15:39
Kullanıcı Avatarı

seviyorsan insan.
seviliyorsan melek.
sevipde seviliyorsan arkadas .
yasiyorsun demektirrr.
cumleler dogrudur ben dogru isem.dogruluk bulunmaz ben egri isem

http://www.nuchat.nl - chat,fr sohbet,fr arkadaslik,fr muhabbet,ft cet,fr sanal,fr radio,fr turk chat,
hayalperest
#5 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 12-11-2007 16:15

Katılım Tarihi: 10.11.07

<< Askim >>
Bir firtinaydin icimde,
Dinmedin senelerce...
Arzularimi sakladim,
Gecelerime...
Bekledim yollarini,
Hasretin büyüdü icimde,
Alev alev...
Özledim ask kokunu,
Selvi gibi boyunu,
Yanik tenini,
Kir düsmüs saclarini,
Sevda yüklü bakislarini,
Cilginlar gibi sarilip,
Sevislerini...
Sen vazgecilmezimsin!
Yasama sebebim,
Umudumsun...
Seni cok sevdim!
Sevdim... ASKIM!
Aska Dair Ne var ise Aci da vardir...Ama Sevmek gibisi yok Ask Her seye deger.

Azram
#6 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 19-11-2007 17:21
Kullanıcı Avatarı

GÖMDÜK SEVDAYI
Issız bir seherde başladı bu yolculuk
Türküleşmiş iklimlerde öğrendik biz sevdayı
Umut denizlerinde sürdü tutsaklığımız
Çile sahillerine gömdük sonunda sevdayı

Tez soldu sevdanın nuru gözlerimizde
Denizin çığlıklarına kattık feryatlarımızı
Tükenmeyen çocukça özlemlerimizle
Yakamozlarla süsledik sevdalarımızı

Şehrin soluk gün batımı akşamlarında
Bir yaşama türküsü var dudaklarımızda
Biz bu masum zamanın en acımasızlığında
Yüreklerimize sinsice gömdük sevdayı

Merhaba bende sizleyim

Atlanilacak Forum:
Haber Başlıkları Bulutu
Hollanda`dan PKK`ya destek, Uluslararası Utrecht Turizm Fuarı Önümüzdeki Hafta Başlıyor , Hollanda Savunma Bakanı'ndan Afganistan'daki Askerlere Noel Ziyareti, İsrail işte bu bebeğe kurşun sıktı., Avrupalı Türkler Kaşgarlı Mahmud Konferansında Buluştu, Almanların Önyargılarını Fotoğraflarıyla Yendi, Hollandalı Kadının Cüzdanını Çalan Hırsız Kısa Sürede Yakalandı, 46 yıl süren hamilelik, Atlı Polisler, Hollandalı Meslektaşlarından Ders Alacak, SAHTE KİMLİKLE KRALİYET UÇAĞINA ULAŞTI, "Şimdi Değişim Zamanı" Diyen Avrupa'daki Türk İşadamları Hollanda'da Buluştu, Portakal Yetişen Araziye Nar Ağacı Dikilmemeli, Amsterdam'da 5 Bin Kişilik Spor Salonunda Kutlu Doğum Etkinliği, Hollanda'da Benzin Fiyatları Rekor Seviyeye Ulaştı, Alanya; Suriye, İran, İsrail, Beyaz Rusya ve Kazakistan'da İlk Kez Tanıtılacak
Gelişmiş Forum Başlıkları Bulutu
cirkin kiz camera acarsa)), aski hafife alma, KADIN BEYNI NEDEN UCUZ))))), Yüzünü Görmediğiniz Birine Aşık Olur Musunuz?, SiVAS'liyam GardAS.. :D, SizDe NuH'un GemiSine ßiNiNiZ!...):, Ne kadar kıskançsınız?, Enterasan gotuntu.. tirenle ilgili, AhHH Su vücüdümüz!! ):, Herkez Baksin Lütfen!!!, Günümüzde Sanal Nikah ;)), Kurban Bayraminiz Mubarek Olsun, En guzel slayt ve sarkilar arasindan.., bukce:(, <Cezalı-Üyeler>, Msn Çok Önemli Uyarı!, neLer yaSadim ..., Hollanda ca bazi turkce hollandaca kelimeler.!, Forumda youtube videoları gösterme (New), eRKeKLeR MeLektiR(:, SüT ZAMANI, Ya Google da yasaklanirsa?, her erkegin icinde bir kadin vardir, Asiklar sehiri izmir, yilan bebek!!, :), Anne Karnında Bebek :), SuYuN SiRRi, Yemek Tarifi Programı, "Boemerang
Gelişmiş Dosyalar Bulutu
Ulead Photo Express 6.0, NFS Underground 2 Sa..., YouTube Video Downlo..., Nero 8 .2.8.0, SİLSİLE Aile Soy Ağacı, Turing - Türkçe&İngi..., Kaspersky Anti-Virus..., windows media player 11, Msn Göz Kırpma Paket..., WinRAR 3.71 Beta 1 T..., Winamp Full 5.51, Google Earth 4.2.0205, Windows XP SP2 Türkçe, Windows Live Messeng..., Okey Oyunu 2.1, Yemek Programı, Camfrog 4.0.61, Dünya Haritası 2.0, Telefon Rehberi 1.0,
Özel sayfalar Bulutu
Sivas'tan Canlı Yayın Atağı, Bu Faullere İnanamayacaksınız!!!, Ahmet Çakar dan Bombalar - Santra Programı, Alişan (İlahi), Hande Yener : Romeo, Okan Bayülgen - Ahmet Çakar - Makina programı, MEMLEKETiM, Vergi No Sorgulama, Satellite Terimleri (N), Şarkışla Köyler (Slayt), Dünya Hava Durumu, Satellite Terimleri (F), Japon Güzeller (Fotoğraf Çekimi), SAT Terimleri, Flash Oyunlar & Videolar, Barış'ın ABD Karşıtı Klibi/Video, Sitemizi Tavsiye Edin, Hesap Makinası, Kaleyi Şaşıran Futbolcular, Satellite Terimleri (E), Canlı Deprem Bilgileri, RüZGaR - Leman SAM (Slayt), Satellite Terimleri (M), Satellite Terimleri (P), Satellite Terimleri (S), Satellite Terimleri (D), MSN NİCK OLUŞTURMA MODÜLÜ, Satellite Terimleri (B), Satellite Terimleri (U), Musa EROĞLU - Mihriban, Canlı Borsa Bilgileri, Şarkışla - Sivas (Slayt), İndirmeden Film İzle, Müjde AR - Gazozumu Açtılar ;), Satellite Terimleri (L), NuChat.NL & TURK FM Radyo İstek Hattı, Mehmetçik (Slayt), Satellite Terimleri (I), Satellite Terimleri (V), Satellite Terimleri (R), Rafet El Roman : Ask i virane, TC Kimlik Sorgulama, Video İzle, Sesli Kameralı SoHBeT, ADI OLDU YALNIZLIK (Slayt)
En Çok Cevaplanan 10 Konu
[83]
[62]
[40]
[37]
[23]
[20]
[16]
[16]
[15]
[15]
En Son Cevaplanan 10 Konu