Başlığı Görüntüle
Burada Olan Üyeler: 1 ziyaretçi
 Başlığı Yazdır
ADI OLMAYAN SIIR
Google Adsense
06-09-2010 02:24

Reklam Botu
IP: Yok  
Azram
#1 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 26-12-2007 20:27
Kullanıcı Avatarı

Katılım Tarihi: 16.10.07

Ölüm kadar zordu gözlerin
Ne benim oldular, ne aklımdan çıktılar.
Son kadehlerim oldun bazen
Bazen yeni bir sigarayı yakış sebebim
Şimdi ellerinden uzak olduğum kadar uzağım kendimden,
Hiç bitmemiş siyah beyaz bir puzzle gibi hayat
Parçaları birleştirmeye korkuyorum
Bitince sen çıkarsın diye titriyor ellerim.
Ölüm kadar zordu ellerin
Ne benim oldular, ne aklımdan çıktılar.
Ayrılık şarkıları oldun bazen
Bazen buralardan kaçış sebebim
Şimdi beyazlar dans ediyor saçlarımda
Seyretmediğim siyah beyaz bir film gibi hayat
Seyretmeye korkuyorum
Bitince sen çıkarsın diye dinmiyor gözlerim
Ölüm kadar zordu gidişin
Ne benim oldun ne aklımdan çıktın.
Merhaba bende sizleyim

www.nuchat.nl de chat.de sohbet,de radio,de forum,de turkchat,de cet,de muhabbet,de arkadaslik,
Atlanilacak Forum:
Haber Başlıkları Bulutu
Kurtlar Vadisi hangi kanala geçiyor!, Hollanda Ulaştırma Bakanı Camiel Eurlings Ankara Yolcusu, Amsterdam'da Kar Kalınlığı 25 Santimetreyi Buldu, Trafik Kaosa Döndü, Hollanda'nın güneyindeki Schiedam kentinde çift minareli cami açıldı., Türkiye İsrail'e savaş ilan eder mi?, Hollanda'da Yatak Fabrikası Tamamen Yandı, Hollanda İşçi Partisi (Pvda) Taslak Seçim Programını Açıkladı, Portakal Yetişen Araziye Nar Ağacı Dikilmemeli, SAHTE KİMLİKLE KRALİYET UÇAĞINA ULAŞTI, Sözün Bittiği An, Alanya; Suriye, İran, İsrail, Beyaz Rusya ve Kazakistan'da İlk Kez Tanıtılacak, Belçika'nın Fazla Mahkumları Hollanda'ya Transfer Edilecek, Yerleşik Yabancı Müslümanlarla Gayri Müslimler Ramazan Duygularını Paylaştı, İsrail işte bu bebeğe kurşun sıktı., Avrupalı Kayserililer Köln'de Buluştu
Gelişmiş Forum Başlıkları Bulutu
SizDe NuH'un GemiSine ßiNiNiZ!...):, KADINLAR)))))))))), danimarkali karikaturcunun sonu, Msn Çok Önemli Uyarı!, ALiZe den faydali bilgiler.., FORUMA VİDEO EKLEMEK (RESİMLİ ANLATIM), HAYATINIZ SECTINIZ KADINDIR, İnternette bu kelimelerden uzak durun, Hollanda da konser, GoNuLL, Dans Eden Bebekler, seni dusundum ...((((((((, Mehmetçik - Zap Suyu Şiiri (Slayt), ArkadaŞlar Verdiginiz Isimlerin Bas Harfleriyle Şİİr Yazilir...!!!, HEPINIZ CANIMSINIZ, Haftanın Klibi, Numan Sevmisim Kahretsin.!!, slm, Kendine İyi Bak!, Lanetli Kız, Hz. Adem'in Dev İskeleti, Efsane Cin ve Kabir Azabı Gören Ceset!, KADIN BEYNI NEDEN UCUZ))))), NESLiHAN - ESMA (Video-KLiP), Durustluk Oyunu, Hangi ünlüye benziyorsunuz?, OLUMUN BOYLESI.), Super bir Yabanci Sarki Dinleyin.!, Diyet salata, Asiklar sehiri izmir, Fikralarla turkiye burada, Farkında olmayabilirsin ama %100 dogru:
Gelişmiş Dosyalar Bulutu
Okey Oyunu 2.1, Winamp Full 5.51, Windows Live Messeng..., Turing - Türkçe&İngi..., Google Earth 4.2.0205, YouTube Video Downlo..., Kaspersky Anti-Virus..., windows media player 11, Windows XP SP2 Türkçe, Telefon Rehberi 1.0, Yemek Programı, Camfrog 4.0.61, SİLSİLE Aile Soy Ağacı, Msn Göz Kırpma Paket..., Nero 8 .2.8.0, Ulead Photo Express 6.0, NFS Underground 2 Sa..., Dünya Haritası 2.0, WinRAR 3.71 Beta 1 T...,
Özel sayfalar Bulutu
MSN NİCK OLUŞTURMA MODÜLÜ, Satellite Terimleri (H), Canlı Deprem Bilgileri, Alişan (İlahi), Satellite Terimleri (V), Satellite Terimleri (S), Satellite Terimleri (N), MEMLEKETiM, Video İzle, Satellite Terimleri (B), Canlı Borsa Bilgileri, Uydu Frekansları, Satellite Terimleri (C), Ahmet Çakar dan Bombalar - Santra Programı, Dünya Hava Durumu, Kendine iyi Bak (Slayt), Şarkışla Köyler (Slayt), Satellite Terimleri (L), Musa EROĞLU - Mihriban, NuChat.NL & TURK FM Radyo İstek Hattı, Satellite Terimleri (T), Okan Bayülgen - Ahmet Çakar - Makina programı, Satellite Terimleri (I), Ahmet Çakar - Yılmaz Vural İntihar itirafı, Flash Oyunlar & Videolar, Satellite Terimleri (U), ADI OLDU YALNIZLIK (Slayt), Barış'ın ABD Karşıtı Klibi/Video, Vergi No Sorgulama, Satellite Terimleri (D), Sesli Kameralı SoHBeT, Mehmetçik (Slayt), Sivas'tan Canlı Yayın Atağı, Japon Güzeller (Fotoğraf Çekimi), Satellite Terimleri (G), Satellite Terimleri (M), Hande Yener : Romeo, Satellite Terimleri (F), Satellite Terimleri (R), Aşk Mesajları, RüZGaR - Leman SAM (Slayt), Satellite Terimleri (E), Satellite Terimleri (P), Müjde AR - Gazozumu Açtılar ;), Kaleyi Şaşıran Futbolcular
En Çok Cevaplanan 10 Konu
[83]
[62]
[40]
[37]
[23]
[20]
[16]
[16]
[15]
[15]
En Son Cevaplanan 10 Konu