Burada Olan Üyeler: 1 ziyaretçi
Adini Yüregime siir Ettim
Google Adsense
06-09-2010 02:34
Reklam Botu
IP : Yok
Azram
Mesaj Tarihi 26-12-2007 20:41
Katılım Tarihi: 16.10.07
Kıvılcım bir kıvılcımdı gönlümün fitilini yakan
Aşkındı sürekli beynimde şimşekler çakan
Ruhuyla bedeniyle sana sımsıkı bağlanan
Ah! Şu garip neylesin kara sevdandan
Ay yüzlüm ne kadar çok bağlanmışım sana
Söyle niye acı damlar kömür gözlerinden bana
Lisanlar yetmez sevdayı anlatmana
Ancak gözlerimden akan şu mana
"Ne olur beni anla" diyor sana.
Merhaba bende sizleyim
Atlanilacak Forum:
wWw.NuChat.NL
HeY SEN! Beni Tanıyor musun?
Ödül ve Ceza
Forum Oyunları
Komik Resimler
Komik Videolar & Animasyonlar
Komik Yazılar & Fıkralar
Aşk & Sevgi
Yaşanmış Gerçek Aşk Hikayeleri
Kadın-Erkek
Kültür
İslam ve İnsan
Sırlar Dünyası
Genç Bakış
Kişisel Gelişim & Faydalı Bilgiler
Yemek Tarifleri ve Mutfak Muhabbetleri
Müzik Muhabbetleri
Slayt Gösterileri
Bilgisayar Programları ve Donanım
Chat, İrc, Msn, Icq, Yahoo Messenger Yardım
Logo,Melodi,Tema,Wallpaper
Videolar
BU İNFAZI BUSH BİLE DURDURAMADI , Amsterdam'da Kar Kalınlığı 25 Santimetreyi Buldu, Trafik Kaosa Döndü , Hollanda'da İlkokul Bitirme Sınavında Türk Eğitim Merkezinin Türk Öğrencisi Tam Puan Aldı. , 110 FİLİSTİNLİYİ BİR EVE YERLEŞTİRİP BOMBALADILAR , BREZİLYALI MANKEN ÖLDÜ , Hollanda Parlamentosu'nda Gülen Hareketi ele alındı , AMSTERDAM'DA TRAFİK KAZASI: 5 YARALI , Türk Gurbetçi Bir Günde Kazandığı 4 Bin Euro'yu Gazze'ye Bağışladı , Belçika Firmasındaki Türkçe Konuşma Yasağı Endişelendiriyor , Hollandalı Bankacı Müslüman Olduktan Sonra Marai Medine İsmini Aldı , Hollanda'da 'Minare Açılışı' , Hollanda'da Kabine Üyelerine Zam Yok , Hollanda'da Benzin Fiyatları Rekor Seviyeye Ulaştı , Krizde Durmadı, Konut Satışını Tır'a Yükledi , NATO'nun Tanker Faciası
Gelişmiş Forum Başlıkları Bulutu
Kemal Sunal Filmleri. , Sen mutlu ol yeter ! , ERKEK VE KADIN DEGERLENDIRMESI , sehitler olmez vatan bolunmez , TURK ERKEKLERININ TUHAF HUYLARI)))) , Fıstık gibi kız yaw öpmek için :D , Kadınlarla ilgili bir kaç not. :D :) , Hollanda Eindhoven Seyran , kan grubumuza gore kisiligimiz(: , @@ BitMeDi @@ , Mükemmel pilavın sırları!!! , ADIN A$K OLSUN ISTEDIM , Pc Böyle Açılsaydı ?, Ne Yapardınız :D , MEVLUD,I KANDILINIZ MUBAREK OLSUN. , fare kiz!! , KADIN OLMAK !! , Kadın Erkek Rekabeti! , Şu anda ne dinliyorsun? , Sizce siz neden Varsınız? Hiç düşündünüz mü? , SizDe NuH'un GemiSine ßiNiNiZ!...): , Asiklar sehiri izmir , Yüregimdeki çocuk.. , ~~A$K~~ , KADINLAR)))))))))) , Hollanda Dernegi , En guzel slayt ve sarkilar arasindan.. , ____________GüLüMSe________ , Forum Kuralları , Erzurum"HAVADAKI GOZLER !! IZLEYINIZ , Nederland VGZ
WinRAR 3.71 Beta 1 T... , Google Earth 4.2.0205 , Windows XP SP2 Türkçe , Telefon Rehberi 1.0 , windows media player 11 , Winamp Full 5.51 , Kaspersky Anti-Virus... , Camfrog 4.0.61 , Windows Live Messeng... , YouTube Video Downlo... , Dünya Haritası 2.0 , Yemek Programı , Turing - Türkçe&İngi... , Ulead Photo Express 6.0 , NFS Underground 2 Sa... , Okey Oyunu 2.1 , Nero 8 .2.8.0 , SİLSİLE Aile Soy Ağacı , Msn Göz Kırpma Paket... ,
Hesap Makinası , ADI OLDU YALNIZLIK (Slayt) , Satellite Terimleri (R) , Satellite Terimleri (C) , Satellite Terimleri (H) , Flash Oyunlar & Videolar , Japon Güzeller (Fotoğraf Çekimi) , İndirmeden Film İzle , Vergi No Sorgulama , Uydu Frekansları , Sesli Kameralı SoHBeT , Satellite Terimleri (B) , Satellite Terimleri (N) , Satellite Terimleri (T) , Canlı Deprem Bilgileri , Kendine iyi Bak (Slayt) , SAT Terimleri , Satellite Terimleri (K) , Satellite Terimleri (L) , Musa EROĞLU - Mihriban , Alişan (İlahi) , TC Kimlik Sorgulama , RüZGaR - Leman SAM (Slayt) , Dünya Hava Durumu , Sitemizi Tavsiye Edin , Satellite Terimleri (U) , Satellite Terimleri (F) , MEMLEKETiM , Aşk Mesajları , Rafet El Roman : Ask i virane , Satellite Terimleri (S) , Satellite Terimleri (V) , Hande Yener : Romeo , Barış'ın ABD Karşıtı Klibi/Video , Müjde AR - Gazozumu Açtılar ;) , Mehmetçik (Slayt) , Ahmet Çakar dan Bombalar - Santra Programı , Kaleyi Şaşıran Futbolcular , Satellite Terimleri (M) , Video İzle , Sivas'tan Canlı Yayın Atağı , Şarkışla Köyler (Slayt) , Bu Faullere İnanamayacaksınız!!! , MSN NİCK OLUŞTURMA MODÜLÜ , Satellite Terimleri (I)
En Çok Cevaplanan 10 Konu
[83]
[62]
[40]
[37]
[23]
[20]
[16]
[16]
[15]
[15]
En Son Cevaplanan 10 Konu