Burada Olan Üyeler: 1 ziyaretçi
Affet beni ve geri dön ne olur
Google Adsense
06-09-2010 12:15
Reklam Botu
IP : Yok
hayalperest
Mesaj Tarihi 02-01-2008 21:58
Katılım Tarihi: 10.11.07
aslinda bisey dememe gerek yok..
biliyorum yine cok sucluyum..
ama sadece affedip dönmeni bekleyecegim
elimden gelen bisey yok,ayaklarina kapansam bile...
biliyorum cok sucluyum sari melegim
pismanligimi anlatamam,ALLAH canimi alsaydida kiymetini bilebilseydim
geri dön ne olur..
SÖZ,YEMIN EDERIM senden baskasi harammis bana...
anladim bunu,ama cok gec anladim
yalvaririm geri dön
dön ne olur,dön bebegim
Aska Dair Ne var ise Aci da vardir...Ama Sevmek gibisi yok Ask Her seye deger.
Atlanilacak Forum:
wWw.NuChat.NL
HeY SEN! Beni Tanıyor musun?
Ödül ve Ceza
Forum Oyunları
Komik Resimler
Komik Videolar & Animasyonlar
Komik Yazılar & Fıkralar
Aşk & Sevgi
Yaşanmış Gerçek Aşk Hikayeleri
Kadın-Erkek
Kültür
İslam ve İnsan
Sırlar Dünyası
Genç Bakış
Kişisel Gelişim & Faydalı Bilgiler
Yemek Tarifleri ve Mutfak Muhabbetleri
Müzik Muhabbetleri
Slayt Gösterileri
Bilgisayar Programları ve Donanım
Chat, İrc, Msn, Icq, Yahoo Messenger Yardım
Logo,Melodi,Tema,Wallpaper
Videolar
Hollanda'daki Türkler, AB Adalet Divanı'na Gidiyor , İsrail işte bu bebeğe kurşun sıktı. , Hollanda İşçi Partisi (Pvda) Taslak Seçim Programını Açıkladı , Kırşehir Yastıkları Hollanda'ya İhraç Ediliyor , Sözün Bittiği An , Alanya; Suriye, İran, İsrail, Beyaz Rusya ve Kazakistan'da İlk Kez Tanıtılacak , İstanbul'da tarihi değiştirecek buluş , Hollandalı Kadının Cüzdanını Çalan Hırsız Kısa Sürede Yakalandı , Hollandalı Antropolog: "Wilders'in Kökeni Hollandalı Değil" , Hollanda Parlamentosu'nda Gülen Hareketi ele alındı , Vize Tamam, Dönüşler Başladı , Almanların Önyargılarını Fotoğraflarıyla Yendi , Hollandalı Yetkililerden Beyaz Lale Vakfı'na Övgü Yağdı , Belçika Firmasındaki Türkçe Konuşma Yasağı Endişelendiriyor , HÜRRİYET OKUMAYA DEVAM EDECEK MİSİNİZ?
Gelişmiş Forum Başlıkları Bulutu
ArkadaŞlar Verdiginiz Isimlerin Bas Harfleriyle Şİİr Yazilir...!!! , Ben Seni Asla , FORUMA VİDEO EKLEMEK (RESİMLİ ANLATIM) , SuYuN SiRRi , orhan-sen olmazsan , cirkin kiz camera acarsa)) , kan grubumuza gore kisiligimiz(: , Sitenin En İlginç Kullanıcı Adı? , SüT ZAMANI , Alooo Kule !YORUMUNUZU BEKLIYORUZ:p , Yüzünü Görmediğiniz Birine Aşık Olur Musunuz? , SUPER SOZ SUPER KLIP , Ne kadar kıskançsınız? , 311 nolu oDa!(: , ALiZe den faydali bilgiler.. , FutboLun bu Kadar Komik oLması iLqinc , ißret.... Lutfen Okuyunuz!! , DAYANAMIYORUM ARTIK :( , Cocuksu Duslerim.. , Nihayet Youtube'un yasagi kalkiyor , Ya Google da yasaklanirsa? , BILMECE BULMACA , taner olgun - yeter olsun , SiVAS'liyam GardAS.. :D , Su anda ne Dinliyorsunuz? , KADINLAR)))))))))) , Kemal Sunal Filmleri. , KURTLAR VADISI NEDEN OYNAMADI ACIKLANDI , karbeyazdir olum , bir askin hikayesi
Msn Göz Kırpma Paket... , Windows XP SP2 Türkçe , Nero 8 .2.8.0 , Ulead Photo Express 6.0 , Telefon Rehberi 1.0 , Dünya Haritası 2.0 , Windows Live Messeng... , Okey Oyunu 2.1 , Google Earth 4.2.0205 , SİLSİLE Aile Soy Ağacı , Turing - Türkçe&İngi... , Kaspersky Anti-Virus... , NFS Underground 2 Sa... , WinRAR 3.71 Beta 1 T... , YouTube Video Downlo... , Camfrog 4.0.61 , Yemek Programı , windows media player 11 , Winamp Full 5.51 ,
Satellite Terimleri (E) , NuChat.NL & TURK FM Radyo İstek Hattı , Şarkışla Köyler (Slayt) , Kaleyi Şaşıran Futbolcular , Satellite Terimleri (P) , Barış'ın ABD Karşıtı Klibi/Video , Satellite Terimleri (V) , Satellite Terimleri (H) , Satellite Terimleri (C) , Satellite Terimleri (F) , Dünya Hava Durumu , Satellite Terimleri (U) , RüZGaR - Leman SAM (Slayt) , Sitemizi Tavsiye Edin , Mehmetçik (Slayt) , Hesap Makinası , Satellite Terimleri (T) , Satellite Terimleri (B) , Rafet El Roman : Ask i virane , Satellite Terimleri (L) , Video İzle , Japon Güzeller (Fotoğraf Çekimi) , Alişan (İlahi) , Aşk Mesajları , Sivas'tan Canlı Yayın Atağı , SAT Terimleri , TC Kimlik Sorgulama , Satellite Terimleri (M) , Canlı Deprem Bilgileri , Satellite Terimleri (G) , Ahmet Çakar - Yılmaz Vural İntihar itirafı , Satellite Terimleri (N) , Ahmet Çakar dan Bombalar - Santra Programı , İndirmeden Film İzle , Müjde AR - Gazozumu Açtılar ;) , MSN NİCK OLUŞTURMA MODÜLÜ , ADI OLDU YALNIZLIK (Slayt) , Canlı Borsa Bilgileri , Satellite Terimleri (K) , Satellite Terimleri (D) , Sesli Kameralı SoHBeT , Satellite Terimleri (S) , Şarkışla - Sivas (Slayt) , Satellite Terimleri (R) , Uydu Frekansları
En Çok Cevaplanan 10 Konu
[83]
[62]
[40]
[37]
[23]
[20]
[16]
[16]
[15]
[15]
En Son Cevaplanan 10 Konu