Burada Olan Üyeler: 1 ziyaretçi
Milliyetciyim diyenelere
Google Adsense
06-09-2010 01:42
Reklam Botu
IP : Yok
qundula
Mesaj Tarihi 26-04-2010 22:18
Katılım Tarihi: 15.11.09
ülke ve toprağına olanları anlıyorum ama nedense bügün bir milliyetciye atatürkü severmisin dendinde en nefretce yaklaşımda bulundu ülkeyi kurtaran bir milliyetci komutandır bu milliyetci komutan milliyetcilini gösterip canını dişine takıp toprak savaşına girdi aldı kazandı sevmediniz insan bence burda milliyetcilik söz konusumudur! her neyse ülke elden savaşla alınamadı ama yavaş yavaş üst yönetim tarafından satılarak yabancıya sermaye edilerek alınıyor ve biz şehitler ölmez vatan bölünmez sanfonisi uyguluyoruz saygılarımla hocam saygılarımla siz devam edin böyle kuru salataya limon beslemesine ülken gidiyor gidiyor savaşla alınamayan parayla gidiyor hadi salıcakla kal!
Atlanilacak Forum:
wWw.NuChat.NL
HeY SEN! Beni Tanıyor musun?
Ödül ve Ceza
Forum Oyunları
Komik Resimler
Komik Videolar & Animasyonlar
Komik Yazılar & Fıkralar
Aşk & Sevgi
Yaşanmış Gerçek Aşk Hikayeleri
Kadın-Erkek
Kültür
İslam ve İnsan
Sırlar Dünyası
Genç Bakış
Kişisel Gelişim & Faydalı Bilgiler
Yemek Tarifleri ve Mutfak Muhabbetleri
Müzik Muhabbetleri
Slayt Gösterileri
Bilgisayar Programları ve Donanım
Chat, İrc, Msn, Icq, Yahoo Messenger Yardım
Logo,Melodi,Tema,Wallpaper
Videolar
Yerleşik Yabancı Müslümanlarla Gayri Müslimler Ramazan Duygularını Paylaştı , Dünya Basını Rezaleti Bu Fotoğraflarla Duyurdu , Hitler'li Aıds Reklamı Ortalığı Karıştırdı , Engelliler Metrobüs için Dava Açtı , Atlı Polisler, Hollandalı Meslektaşlarından Ders Alacak , Hollandalı Antropolog: "Wilders'in Kökeni Hollandalı Değil" , Turistler, Saç ve Sakal Tıraşını 'Daha Ucuz' Diye Türkiye'de Oluyor , NATO'nun Tanker Faciası , Amsterdam'da 5 Bin Kişilik Spor Salonunda Kutlu Doğum Etkinliği , 46 yıl süren hamilelik , Hollandalı Yetkililerden Beyaz Lale Vakfı'na Övgü Yağdı , 1 Tokat Ömür Boyu Unutulmuyor , Bakan Akdağ: Amacımız, Herkesin İlaca Ulaşmasını Sağlamak , Hollanda'da Yatak Fabrikası Tamamen Yandı , Hollandalı Kadının Cüzdanını Çalan Hırsız Kısa Sürede Yakalandı
Gelişmiş Forum Başlıkları Bulutu
aski hafife alma , Adini Yüregime siir Ettim , HOLLANDA YERLEŞİM SINAVI.!!!! , HaRiKA BiR ANTiViRuS (Mutlaka Okuyun) , Araba ile izin yolu vidio , Günün sozü .... , IYIKI DOGDUN ERDAL USTA , Hollanda Dernegi , Erkeklere sorduk kadınlar ne ister?? işte cevaplar... , bAna ask borclusun.... , ArkadaŞlar Verdiginiz Isimlerin Bas Harfleriyle Şİİr Yazilir...!!! , Rar. Sifresi Nasil Konulur ? [Resimli Anlatim] , Kurban Bayraminiz Mubarek Olsun , Erkekler icin ozel , Dj-Emos , ERTELENMIS SöZLER , HADi BiL BAKALIM , KADINLAR)))))))))) , Barış'ın ABD Karşıtı Klibi/Video , ~~A$K~~ , Bayanlar Icin Guzel , Bir silgi olsaydiniz neyi silerdiniz? , Sen mutlu ol yeter ! , Acun Ispanya da Matador , Sitenin En İlginç Kullanıcı Adı? , Yüregimdeki çocuk.. , BIR KARA FATMANIN GUNLUGU )))))))) , Kemal Sunal Filmleri. , SeN KüCüKKeN NaPaRDiN , Windows XP SP3 Ne Zaman?
YouTube Video Downlo... , NFS Underground 2 Sa... , SİLSİLE Aile Soy Ağacı , Yemek Programı , Dünya Haritası 2.0 , Msn Göz Kırpma Paket... , Kaspersky Anti-Virus... , Okey Oyunu 2.1 , WinRAR 3.71 Beta 1 T... , Windows XP SP2 Türkçe , windows media player 11 , Google Earth 4.2.0205 , Ulead Photo Express 6.0 , Nero 8 .2.8.0 , Telefon Rehberi 1.0 , Turing - Türkçe&İngi... , Windows Live Messeng... , Camfrog 4.0.61 , Winamp Full 5.51 ,
Satellite Terimleri (R) , Sitemizi Tavsiye Edin , Satellite Terimleri (V) , TC Kimlik Sorgulama , RüZGaR - Leman SAM (Slayt) , Hande Yener : Romeo , Satellite Terimleri (F) , Satellite Terimleri (G) , Mehmetçik (Slayt) , Ahmet Çakar - Yılmaz Vural İntihar itirafı , Satellite Terimleri (M) , MEMLEKETiM , Satellite Terimleri (S) , Kendine iyi Bak (Slayt) , Şarkışla Köyler (Slayt) , Satellite Terimleri (T) , Satellite Terimleri (I) , Canlı Deprem Bilgileri , Satellite Terimleri (H) , SAT Terimleri , ADI OLDU YALNIZLIK (Slayt) , Ahmet Çakar dan Bombalar - Santra Programı , Şarkışla - Sivas (Slayt) , Musa EROĞLU - Mihriban , Rafet El Roman : Ask i virane , Satellite Terimleri (K) , Canlı Borsa Bilgileri , Satellite Terimleri (N) , Satellite Terimleri (L) , Satellite Terimleri (E) , Bu Faullere İnanamayacaksınız!!! , Satellite Terimleri (B) , Vergi No Sorgulama , Aşk Mesajları , Alişan (İlahi) , Flash Oyunlar & Videolar , Kaleyi Şaşıran Futbolcular , Hesap Makinası , MSN NİCK OLUŞTURMA MODÜLÜ , Video İzle , Barış'ın ABD Karşıtı Klibi/Video , Müjde AR - Gazozumu Açtılar ;) , Satellite Terimleri (U) , Uydu Frekansları , Okan Bayülgen - Ahmet Çakar - Makina programı
En Çok Cevaplanan 10 Konu
[83]
[62]
[40]
[37]
[23]
[20]
[16]
[16]
[15]
[15]
En Son Cevaplanan 10 Konu