Burada Olan Üyeler: 1 ziyaretçi
kidas66@hotmail.com
Google Adsense
06-09-2010 02:26
Reklam Botu
IP : Yok
halil
Mesaj Tarihi 21-03-2010 12:13
Katılım Tarihi: 19.03.10
bayan arkdas aryorum dul evli bekar fark etmez zizde varisaniz cevap bekliyom kidas66@hotmail.com
PrinceCharming
Mesaj Tarihi 22-03-2010 08:14
Süper Yönetici
Katılım Tarihi: 08.10.07
halil ula yozgatlilarin yuz karasi seni bayan arkadas ariyorum diyor utanmiyorda abazami oldun le hirbo seni hahaha bol sanslar
sitenin adini copcatana cikarican
Sohbet eglence muzik arkadaslik aileci bir toplumu temsil edelim Heb beraber
BY_iKaZ
Mesaj Tarihi 27-03-2010 14:17
Katılım Tarihi: 30.05.09
ALLAH akil fiir versin..senin gibisinide ilk defa gordumm
bugun uc kisi takiliyorum...KEYFiM,KAHYASI VE BEN...
Atlanilacak Forum:
wWw.NuChat.NL
HeY SEN! Beni Tanıyor musun?
Ödül ve Ceza
Forum Oyunları
Komik Resimler
Komik Videolar & Animasyonlar
Komik Yazılar & Fıkralar
Aşk & Sevgi
Yaşanmış Gerçek Aşk Hikayeleri
Kadın-Erkek
Kültür
İslam ve İnsan
Sırlar Dünyası
Genç Bakış
Kişisel Gelişim & Faydalı Bilgiler
Yemek Tarifleri ve Mutfak Muhabbetleri
Müzik Muhabbetleri
Slayt Gösterileri
Bilgisayar Programları ve Donanım
Chat, İrc, Msn, Icq, Yahoo Messenger Yardım
Logo,Melodi,Tema,Wallpaper
Videolar
150 bin Bangladeşli 'Yaşayan Tanrı'yı görmek için toplandı! , Hollanda'nın güneyindeki Schiedam kentinde çift minareli cami açıldı. , Engelliler Metrobüs için Dava Açtı , Hollanda Kabinesi Emeklilik Yaşını 65'ten 67'ye Yükseltiyor , Krizde Durmadı, Konut Satışını Tır'a Yükledi , Hitler'li Aıds Reklamı Ortalığı Karıştırdı , THY Uçağı Amsterdam'da Düştü: 9 Ölü , Hollandalı Kadının Cüzdanını Çalan Hırsız Kısa Sürede Yakalandı , Avrupalı Türkler Kaşgarlı Mahmud Konferansında Buluştu , Kebaba Karşı 'Yemek Irkçılığı' , Belçika Firmasındaki Türkçe Konuşma Yasağı Endişelendiriyor , Atlı Polisler, Hollandalı Meslektaşlarından Ders Alacak , Hollandalı Antropolog: "Wilders'in Kökeni Hollandalı Değil" , Bakan Akdağ: Amacımız, Herkesin İlaca Ulaşmasını Sağlamak , Hollanda'daki Türkler, AB Adalet Divanı'na Gidiyor
Gelişmiş Forum Başlıkları Bulutu
Kar sporu , Farkında olmayabilirsin ama %100 dogru: , Affet beni ve geri dön ne olur , turksat satelit otomatik ayarlama , Sevmekten Korkuyorum , MSN'de Kişisel İletide Tepkimizi Belirtelim - Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez! , neLer yaSadim ... , Ilginc goruntuler.! , Bana SEVMEYİ Anlat! , Ya Google da yasaklanirsa? , Super Klip what is Love..!! izle , Kirilgan. , asklar siirlerde prensler masallarda , MINI ETEK , Erkekler Daha Mi Akilli? Asagidaki yoruma katiliyormusunuz..? , sehitler olmez vatan bolunmez , Acun Ispanya da Matador , slm , usuyorum odunc ver yuregini !!! , HAYATINIZ SECTINIZ KADINDIR , .:::::::::DOST , Durustluk Oyunu , Kurban Bayraminiz Mubarek Olsun , Barış'ın ABD Karşıtı Klibi/Video , ißret.... Lutfen Okuyunuz!! , Elveda...! , Serserinin Odasındaki Not ::: , teyo emmi izlemeye doyamazsiniz , ^^KADER - (Şiir-Siir)^^ , SuYuN SiRRi
Telefon Rehberi 1.0 , Windows XP SP2 Türkçe , windows media player 11 , Dünya Haritası 2.0 , Turing - Türkçe&İngi... , NFS Underground 2 Sa... , Yemek Programı , YouTube Video Downlo... , WinRAR 3.71 Beta 1 T... , Google Earth 4.2.0205 , Ulead Photo Express 6.0 , Winamp Full 5.51 , Msn Göz Kırpma Paket... , Kaspersky Anti-Virus... , SİLSİLE Aile Soy Ağacı , Nero 8 .2.8.0 , Windows Live Messeng... , Camfrog 4.0.61 , Okey Oyunu 2.1 ,
Sitemizi Tavsiye Edin , Ahmet Çakar - Yılmaz Vural İntihar itirafı , Hande Yener : Romeo , Şarkışla Köyler (Slayt) , Satellite Terimleri (N) , Sesli Kameralı SoHBeT , Satellite Terimleri (S) , Satellite Terimleri (F) , Barış'ın ABD Karşıtı Klibi/Video , Mehmetçik (Slayt) , Satellite Terimleri (K) , Uydu Frekansları , Hesap Makinası , SAT Terimleri , Satellite Terimleri (V) , Satellite Terimleri (R) , Satellite Terimleri (U) , Flash Oyunlar & Videolar , Canlı Deprem Bilgileri , Dünya Hava Durumu , Satellite Terimleri (H) , Aşk Mesajları , Sivas'tan Canlı Yayın Atağı , Video İzle , Satellite Terimleri (D) , NuChat.NL & TURK FM Radyo İstek Hattı , Şarkışla - Sivas (Slayt) , Satellite Terimleri (M) , TC Kimlik Sorgulama , İndirmeden Film İzle , Japon Güzeller (Fotoğraf Çekimi) , Satellite Terimleri (L) , Kendine iyi Bak (Slayt) , Satellite Terimleri (I) , MSN NİCK OLUŞTURMA MODÜLÜ , Satellite Terimleri (P) , Kaleyi Şaşıran Futbolcular , Satellite Terimleri (T) , RüZGaR - Leman SAM (Slayt) , Müjde AR - Gazozumu Açtılar ;) , Satellite Terimleri (G) , Rafet El Roman : Ask i virane , Ahmet Çakar dan Bombalar - Santra Programı , Musa EROĞLU - Mihriban , Satellite Terimleri (C)
En Çok Cevaplanan 10 Konu
[83]
[62]
[40]
[37]
[23]
[20]
[16]
[16]
[15]
[15]
En Son Cevaplanan 10 Konu