Burada Olan Üyeler: 1 ziyaretçi
Bir silgi olsaydiniz neyi silerdiniz?
Google Adsense
06-09-2010 12:59
Reklam Botu
IP : Yok
BY_iKaZ
Mesaj Tarihi 04-06-2009 10:50
Katılım Tarihi: 30.05.09
ben amerikayi haritadan silerdim
siradaki acaba neyi silerdi?
bugun uc kisi takiliyorum...KEYFiM,KAHYASI VE BEN...
ALiZe
Mesaj Tarihi 04-06-2009 17:24
Katılım Tarihi: 06.01.09
BEN HIC BISI SILMEZDIM BIRAK DAGINIK KALSIN HAYAT ACISI TATLISI ILE EGZANTRIK ZATEN YANLISLAR ,KOTULER ,YASAKLAR OLMASA IYININ, GUZELIN ,DOGRUNUN KIYMETINI BILEMEYIZKI ....YASANACAK NE VARSA YASAN IYOR YAZILMIS ,BICILMIS BOYUMUZA GORE KESILMIS KADERIMIZ CIRBINMALAR BOSA .....BIRAK HERSEYI OLURUNA ..!!!!
[img]http://www.nuchat.nl/site/images/photoalbum/alize.gif[/img
Atlanilacak Forum:
wWw.NuChat.NL
HeY SEN! Beni Tanıyor musun?
Ödül ve Ceza
Forum Oyunları
Komik Resimler
Komik Videolar & Animasyonlar
Komik Yazılar & Fıkralar
Aşk & Sevgi
Yaşanmış Gerçek Aşk Hikayeleri
Kadın-Erkek
Kültür
İslam ve İnsan
Sırlar Dünyası
Genç Bakış
Kişisel Gelişim & Faydalı Bilgiler
Yemek Tarifleri ve Mutfak Muhabbetleri
Müzik Muhabbetleri
Slayt Gösterileri
Bilgisayar Programları ve Donanım
Chat, İrc, Msn, Icq, Yahoo Messenger Yardım
Logo,Melodi,Tema,Wallpaper
Videolar
Belçika'nın Fazla Mahkumları Hollanda'ya Transfer Edilecek , AMSTERDAM'DA BİNLER İSRAİL'İ PROTESTO ETTİ , Hollanda'da Yatak Fabrikası Tamamen Yandı , Hollanda'da Benzin Fiyatları Rekor Seviyeye Ulaştı , Hollanda'da Bir Gecede 65 Milyon Euro Havaya Uçtu , Avrupalı Türkler Kaşgarlı Mahmud Konferansında Buluştu , Kırşehir Yastıkları Hollanda'ya İhraç Ediliyor , Hollanda'da Türk İşadamlarına Bilgilendirme Toplantısı , THY Uçağı Amsterdam'da Düştü: 9 Ölü , Hollanda`dan PKK`ya destek , Avusturya firmasının Türkiyeye büyük yatırım ilgisi duyduğunu açıkladı. , Türkiye En Hızlı Büyüyen 8. Ülke Oldu , Hollanda Genç İş Adamları Federasyonu ile Corendon Group Partnerlik Antlaşması İmzaladı , Hollanda'da Kabine Üyelerine Zam Yok , Hollanda'da 23 Nisan Coşkusu
Gelişmiş Forum Başlıkları Bulutu
eRKeKLeR MeLektiR(: , Dans Eden Bebekler , A$k ve TEKNOLOJI , KURAN RECITATIE KURANNI OGRENELIM , Nederland VGZ , Milliyetciyim diyenelere , Sensiz Olamam , fare kiz!! , Evinizi olduğundan değişik göstermek için yapılması gerekenler.. , HAYAT NEDIR ?? , Hollanda da konser , En guzel slayt ve sarkilar arasindan.. , Kizlarin Kolbasti Oyunu , tani$mak kayna$mak?? , SEN & BEN , Musa Eroglu Mihriban Izle yorumla , Komik Ve Bİr O kadarDa İlginÇ , 42 Saatde bir Aşkın Yok Oluşu! , SEN bILMEYECEKSiN , usuyorum odunc ver yuregini !!! , Günün sozü .... , ....BiLMeLiSiNKi.... , Diyet salata , teyo emmi rusyada , TURKIY"E Hirvatistan maci , Mükemmel pilavın sırları!!! , _NaSiHaT_ , Windows XP SP3 Ne Zaman? , Bayanlar Teknik Direktör Olursa :D , Son günlerin en iyi fıkrası‏!!!
Ulead Photo Express 6.0 , Msn Göz Kırpma Paket... , NFS Underground 2 Sa... , Dünya Haritası 2.0 , Windows Live Messeng... , Kaspersky Anti-Virus... , Nero 8 .2.8.0 , Turing - Türkçe&İngi... , YouTube Video Downlo... , windows media player 11 , Camfrog 4.0.61 , Winamp Full 5.51 , Okey Oyunu 2.1 , Yemek Programı , SİLSİLE Aile Soy Ağacı , Windows XP SP2 Türkçe , Telefon Rehberi 1.0 , Google Earth 4.2.0205 , WinRAR 3.71 Beta 1 T... ,
Rafet El Roman : Ask i virane , İndirmeden Film İzle , Satellite Terimleri (G) , Dünya Hava Durumu , Okan Bayülgen - Ahmet Çakar - Makina programı , Sivas'tan Canlı Yayın Atağı , Kaleyi Şaşıran Futbolcular , Kendine iyi Bak (Slayt) , Aşk Mesajları , Sitemizi Tavsiye Edin , Canlı Deprem Bilgileri , Satellite Terimleri (D) , Bu Faullere İnanamayacaksınız!!! , Alişan (İlahi) , Musa EROĞLU - Mihriban , Video İzle , Satellite Terimleri (K) , TC Kimlik Sorgulama , Satellite Terimleri (T) , Flash Oyunlar & Videolar , Satellite Terimleri (S) , Satellite Terimleri (C) , MSN NİCK OLUŞTURMA MODÜLÜ , Uydu Frekansları , Satellite Terimleri (I) , Satellite Terimleri (P) , Mehmetçik (Slayt) , Sesli Kameralı SoHBeT , Hesap Makinası , Satellite Terimleri (U) , Canlı Borsa Bilgileri , Satellite Terimleri (R) , SAT Terimleri , Satellite Terimleri (V) , Satellite Terimleri (N) , Satellite Terimleri (B) , Satellite Terimleri (E) , Ahmet Çakar - Yılmaz Vural İntihar itirafı , Satellite Terimleri (H) , Hande Yener : Romeo , ADI OLDU YALNIZLIK (Slayt) , MEMLEKETiM , Barış'ın ABD Karşıtı Klibi/Video , Şarkışla - Sivas (Slayt) , Satellite Terimleri (F)
En Çok Cevaplanan 10 Konu
[83]
[62]
[40]
[37]
[23]
[20]
[16]
[16]
[15]
[15]
En Son Cevaplanan 10 Konu