|
Burada Olan Üyeler: 1 ziyaretçi
|
DUDAKTAN KALBE
|
|
| Google Adsense |
06-09-2010 12:13
|

|
Reklam Botu
|
| IP: Yok |
|
|
| can_yeliz |
Mesaj Tarihi 08-10-2007 19:16
|

Yönetici

Katılım Tarihi: 08.10.07
|
http://www.takil....-57502.htm
Düzenleyen can_yeliz Düzenleme Tarihi: 08-10-2007 19:24
http://www.bizime... |
| |
|
|
| karbeyaz |
Mesaj Tarihi 17-10-2007 12:39
|

Katılım Tarihi: 16.10.07
|
az ve oz anlayana..tsk ler can yeliz
cumleler dogrudur ben dogru isem.dogruluk bulunmaz ben egri isem |
| |
|
Atlanilacak Forum:
|
|
|
|
Hollanda'da Yatak Fabrikası Tamamen Yandı, Hollandalı pilot yolcuları uçaktan attı!, Hollanda'da Kabine Üyelerine Zam Yok, Cenazeler Özel Bir Seferle Getirilecek, BREZİLYALI MANKEN ÖLDÜ, Hollanda'da 23 Nisan Coşkusu, Portakal Yetişen Araziye Nar Ağacı Dikilmemeli, Hollanda'da Türk İşadamlarına Bilgilendirme Toplantısı, NATO'nun Tanker Faciası, Hollanda'da Bir Gecede 65 Milyon Euro Havaya Uçtu, Hollanda'daki Bomba İhbarı Nedeniyle Okul Boşaltıldı, Erdoğan'dan İsrail'e çok sert uyarı , Belçika Firmasındaki Türkçe Konuşma Yasağı Endişelendiriyor, Turistler, Saç ve Sakal Tıraşını 'Daha Ucuz' Diye Türkiye'de Oluyor, "Şimdi Değişim Zamanı" Diyen Avrupa'daki Türk İşadamları Hollanda'da Buluştu |
|
Gelişmiş Forum Başlıkları Bulutu |
|
|
Asiklar sehiri izmir, Elveda...!, Kendim Icin Sadece 5 dakika, Kendinden birseyler anlat., fare kiz!!, Son günlerin en iyi fıkrası‏!!!, SeNiNLe BaSLaDiM BiTSiN SeNiNLe..!!, ERKEKLERIN KURALLARI :), Fikralarla turkiye burada, bir askin hikayesi, @@ BitMeDi @@, Türk Kültürü ve Özellikleri, Yüregimdeki çocuk.., Türk Bayrağı Ekran Koruyucu, (Kirik) Kırık Gitar - Gözlerime Cizdim Seni, memleket düşmanlına son!, Sapık Köpek, .:::::::::DOST, Kizlarin Kolbasti Oyunu, Forum Kuralları, VUCUDUN SENI ELE VERIR.. (HANGISI SENSIN:), TURKIY"E Hirvatistan maci, Yasamakli yasasal, kidas66@hotmail.com, Acun'un akıl almaz kaderi, Kadınlarla ilgili bir kaç not. :D :), Yemek Tarifi Programı, Kendine İyi Bak!, Ararim Seni, eyy Turk Kadini...!!!!!!!! |
|
Turing - Türkçe&İngi..., Kaspersky Anti-Virus..., YouTube Video Downlo..., Dünya Haritası 2.0, WinRAR 3.71 Beta 1 T..., Winamp Full 5.51, windows media player 11, Windows XP SP2 Türkçe, Ulead Photo Express 6.0, Nero 8 .2.8.0, Camfrog 4.0.61, Msn Göz Kırpma Paket..., Telefon Rehberi 1.0, Windows Live Messeng..., Yemek Programı, Okey Oyunu 2.1, NFS Underground 2 Sa..., Google Earth 4.2.0205, SİLSİLE Aile Soy Ağacı, |
|
|
Bu Faullere İnanamayacaksınız!!!, TC Kimlik Sorgulama, Sivas'tan Canlı Yayın Atağı, Satellite Terimleri (L), ADI OLDU YALNIZLIK (Slayt), Şarkışla Köyler (Slayt), Canlı Deprem Bilgileri, Mehmetçik (Slayt), Musa EROĞLU - Mihriban, Satellite Terimleri (D), Japon Güzeller (Fotoğraf Çekimi), RüZGaR - Leman SAM (Slayt), Rafet El Roman : Ask i virane, Satellite Terimleri (G), Hande Yener : Romeo, Şarkışla - Sivas (Slayt), Satellite Terimleri (I), Satellite Terimleri (F), Sesli Kameralı SoHBeT, Ahmet Çakar dan Bombalar - Santra Programı, Satellite Terimleri (H), Kendine iyi Bak (Slayt), Satellite Terimleri (P), Vergi No Sorgulama, Satellite Terimleri (B), Hesap Makinası, Satellite Terimleri (C), Satellite Terimleri (M), Satellite Terimleri (T), NuChat.NL & TURK FM Radyo İstek Hattı, Alişan (İlahi), Barış'ın ABD Karşıtı Klibi/Video, Kaleyi Şaşıran Futbolcular, Satellite Terimleri (R), Satellite Terimleri (E), Satellite Terimleri (N), İndirmeden Film İzle, Satellite Terimleri (K), Video İzle, Ahmet Çakar - Yılmaz Vural İntihar itirafı, Satellite Terimleri (S), MSN NİCK OLUŞTURMA MODÜLÜ, SAT Terimleri, Aşk Mesajları, Müjde AR - Gazozumu Açtılar ;) |
|
En Çok Cevaplanan 10 Konu |
|
|
[83] |
|
[62] |
|
[40] |
|
[37] |
|