Başlığı Görüntüle
Burada Olan Üyeler: 1 ziyaretçi
 Başlığı Yazdır
TURK ERKEKLERININ TUHAF HUYLARI))))
Google Adsense
06-09-2010 12:14

Reklam Botu
IP: Yok  
ALiZe
#1 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 01-02-2009 07:04
Kullanıcı Avatarı

Katılım Tarihi: 06.01.09

Kardan adama tekme atma veya bozmaya çalışma,
2-Yeni atılmış bir betona basma veya isim yazma,
3-Gazete ve dergilerdeki resimlere sakal, bıyık ve gözlük yapma,
4-En iyi arabayı ben kullanıyorum zannetme,
5-Kar topunun içine buz veya taş koyma,
6-Cep telefonu kullanımının yasak olduğu ortamlarda illede görüşme yapma,
7-Belediyenin duraklara koydugu saatlerin yelkovan ve akrebini sökme,
8-Kumsalda Deve güreşi yapma,
9-Şahin marka arabayı, Doğan görünümlü yapma,
10-Ağaçlara ve parktaki banklara kalp ve isim baş harfi kazıma,
11-Derslerini çalışıp sınıfını geçenleri inek sanma,
12-Mesleğimizdeki ünvanımızı ingilizce olarak söyleme,
13-Tiki olan insanların tikleri ile ugraşma,
14-İskambil kağıtlarından kule yapan birinin kulesini bozmaya çalışma,
15-Cep telefonu ile bağıra bağıra konuşma,
16-Reklam için duvarlara veya panolara yapıştırılan afişleri yırtma,
17-Tuvalet duvarlarını defter sanma,
18-Trafikte bizi geçen bir aracı mutlaka yakalayıp onu geçmeyi ilke sayma,
19-Sinyal verir vermez serit degiştirip, kazaya sebebiyet verdiginde sinyal verdik görmüyonmu deme,
20-Ara yollardan ana yola çıkacak araca yol vermeme,
21-Ünlü birini gördüğümüzde ona el sallama,
22-Ünlü birini gördügümüzde onunla fotoğraf çektirip çok samimiyiz havası vermeye çalışma,
23-Yaşamadığımız bir şeyi yaşamış gibi anlatıp ona kendimizi inandırma,
24-Otobüs durağa yanaştığında illede ön kapıdan inmeye çalışma,
25-Otobüs koltuklarını yırtma ve üzerlerine acayip acayip yazılar yazma,
26-Minibüs şoförüyseniz beğenmeseniz bile mutlaka kral fm dinleme,
27-Trafikte kırmızı ışıkta dururken, yeşil ışık yanar yanmaz kornaya basma veya selektör yapma,
28-Trafikte kırmızı ışıkta dururken burun karıştırma,
29-Kimsenin herhangi bir konu hakkında bilgisi olmadığını anladığımız anda o konu hakkında atıp tutma,
30-Elektrik,su,doğalgaz,vergi,trafik cezası vb.. faturaları son gününde ödeme,
31-Kar yağdığında eve bolca ekmek alma,
32-Grup halinde bir meydana konan güvercinlerin üzerine koşup onları kaçırmaya çalışma,
33-Evli olanların bekarlara sakın ha evlenme demesi,
34-Aynı filme giden insanlarin filmden çıktıktan sonra filmi birbirlerine anlatmaları,
35-Eline silah geçen birinin hemen o silahla şaka yapma ihtiyacı duyması,
36-Arabayla yolda giderken tanıdık birini görünce arabayı şakadan onun üzerine doğru sürme,
37-Takım elbise giyince elini cebe sokma,
38-Tuttuğu takım galip gelince havaya silah sıkma,
41-Meslek arkadaşlarına mesleki şakalar yapma,
vs. vs.
GrinGrin
[img]http://www.nuchat.nl/site/images/photoalbum/alize.gif[/img

www.nuchat.nl
PrinceCharming
#2 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 03-02-2009 20:19
Kullanıcı Avatarı

Süper Yönetici

Katılım Tarihi: 08.10.07

la cicek appas senin erkeklerden istedigin nedir.. alayi erkekle ilgili alemsin hic oyle bir hunerlerim olmadi.. gecelim bunllari ben istisnayim Smile
Sohbet eglence muzik arkadaslik aileci bir toplumu temsil edelim Heb beraber

www.nuchat.nl Chat muzik adresim
ALiZe
#3 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 04-02-2009 04:32
Kullanıcı Avatarı

Katılım Tarihi: 06.01.09

CICEK ABBASMIIAngry
BEN BEN BEN
AYSEL GUREL IM BEASmile
HEM HEM SEN NIE ALINDINKI SIMDISmile SENIN ISMIN GECIORMU)))) BEN ISTISNAYIM YAZMISSSSmile) ISTISNALAR KAYIDEYI BOZMAZ CICIMSmile)
[img]http://www.nuchat.nl/site/images/photoalbum/alize.gif[/img

www.nuchat.nl
Atlanilacak Forum:
Haber Başlıkları Bulutu
Dünya Basını Rezaleti Bu Fotoğraflarla Duyurdu, İstanbul'da tarihi değiştirecek buluş, Hollanda Parlamentosu'nda Gülen Hareketi ele alındı, HÜRRİYET OKUMAYA DEVAM EDECEK MİSİNİZ?, Hollanda'da Benzin Fiyatları Rekor Seviyeye Ulaştı, THY Uçağı Amsterdam'da Düştü: 9 Ölü, DenizBank Odesa’ya Göz Kırpıyor , Hollanda eski Başbakanı'nın "İsrail" pişmanlığı, Türkiye İsrail'e savaş ilan eder mi?, Atlı Polisler, Hollandalı Meslektaşlarından Ders Alacak, Muhsin Yazıcıoğlu için Amsterdam'da Anma Töreni Düzenlendi, Almanya'da Yine Aynı Dehşet, Belçika Firmasındaki Türkçe Konuşma Yasağı Endişelendiriyor, Hollanda'da Yatak Fabrikası Tamamen Yandı, Avrupalı Kayserililer Köln'de Buluştu
Gelişmiş Forum Başlıkları Bulutu
Adresin Yoktu yüregine yolluyorum.., TURKIY"E Hirvatistan maci, ALiZe den faydali bilgiler.., Doğacak bebeğin cinsiyetini belirlemek mümkün!, İnternette bu kelimelerden uzak durun, :), ZAMANSIZ A$k, taner olgun - yeter olsun, Koca Tipleri..;))&#8207;, seni dusundum ...((((((((, ): yerli yersiz............, a$ka sitem, Su anda ne Dinliyorsunuz?, BaNa Bi GeL DeSeN ..!!!, Nederland VGZ, 90 yıllarda dinlediğim...., amenooo! :):):), Ya Google da yasaklanirsa?, Dans Eden Bebekler, SENİ, SENSİZ YASIYORUM, Süper internet geliyor, <Cezalı-Üyeler>, _NaSiHaT_, Kizlarin Kolbasti Oyunu, Ilginc goruntuler.!, KARINCA, Hollanda Dernegi, Kazalar hep bu dengi olsa, Bana bir Masal Anlat., ArkadaŞlar Verdiginiz Isimlerin Bas Harfleriyle Şİİr Yazilir...!!!
Gelişmiş Dosyalar Bulutu
Msn Göz Kırpma Paket..., Nero 8 .2.8.0, Turing - Türkçe&İngi..., Camfrog 4.0.61, Yemek Programı, NFS Underground 2 Sa..., Telefon Rehberi 1.0, Okey Oyunu 2.1, Winamp Full 5.51, YouTube Video Downlo..., Windows XP SP2 Türkçe, WinRAR 3.71 Beta 1 T..., SİLSİLE Aile Soy Ağacı, Ulead Photo Express 6.0, Windows Live Messeng..., Kaspersky Anti-Virus..., Dünya Haritası 2.0, Google Earth 4.2.0205, windows media player 11,
Özel sayfalar Bulutu
Satellite Terimleri (P), NuChat.NL & TURK FM Radyo İstek Hattı, Mehmetçik (Slayt), Kendine iyi Bak (Slayt), Satellite Terimleri (N), Satellite Terimleri (L), Hande Yener : Romeo, Okan Bayülgen - Ahmet Çakar - Makina programı, Satellite Terimleri (V), Aşk Mesajları, Şarkışla Köyler (Slayt), Uydu Frekansları, Satellite Terimleri (T), Satellite Terimleri (S), Bu Faullere İnanamayacaksınız!!!, Video İzle, SAT Terimleri, Barış'ın ABD Karşıtı Klibi/Video, Kaleyi Şaşıran Futbolcular, Satellite Terimleri (H), Canlı Deprem Bilgileri, Vergi No Sorgulama, Satellite Terimleri (R), Satellite Terimleri (F), Sitemizi Tavsiye Edin, Satellite Terimleri (E), MEMLEKETiM, Sivas'tan Canlı Yayın Atağı, Ahmet Çakar dan Bombalar - Santra Programı, İndirmeden Film İzle, Satellite Terimleri (U), ADI OLDU YALNIZLIK (Slayt), Dünya Hava Durumu, Satellite Terimleri (K), Satellite Terimleri (C), Musa EROĞLU - Mihriban, Flash Oyunlar & Videolar, Satellite Terimleri (D), Canlı Borsa Bilgileri, Satellite Terimleri (G), Müjde AR - Gazozumu Açtılar ;), Hesap Makinası, Satellite Terimleri (I), RüZGaR - Leman SAM (Slayt), Şarkışla - Sivas (Slayt)
En Çok Cevaplanan 10 Konu
[83]
[62]
[40]
[37]
[23]
[20]
[16]
[16]
[15]
[15]
En Son Cevaplanan 10 Konu