Başlığı Görüntüle
Burada Olan Üyeler: 1 ziyaretçi
 Başlığı Yazdır
KAPTANINIZ SESLENIYOR)))
Google Adsense
06-09-2010 01:22

Reklam Botu
IP: Yok  
ALiZe
#1 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 01-02-2009 15:20
Kullanıcı Avatarı

Katılım Tarihi: 06.01.09

Kaptanınız Sesleniyor
Uçağın kalkmasından 15 dakika sonra 50 kişilik uçağın hoparlörlerinden Kaptan Pilotun sesi duyulur:
- Sayın Yolcularımız uçağımıza hoşgeldiniz..Şu anda Atlantik Okyanusunun üzerinde 15 bin feet yükseklikte bulunmaktasınız..Sağ tarafınıza bakarsanız uçağımızın bir motorunun yanmakta
olduğunu çıplak gözle görebilirsiniz..Sol tarafa bakarsanız uçağın kanatının kopmuş olduğunu göreceksiniz..Aşağıya bakarsanız bir kırmızı bot içinde 3 kişinin size el salladığını göreceksiniz..Bu kişi ben, yardımcı pilotum ve ucağımızın hostesi..Dinlemekte olduğunuz ses bir bant kaydıdır..Mucks
GrinGrin
[img]http://www.nuchat.nl/site/images/photoalbum/alize.gif[/img

www.nuchat.nl
Atlanilacak Forum:
Haber Başlıkları Bulutu
Türkiye En Hızlı Büyüyen 8. Ülke Oldu, SAHTE KİMLİKLE KRALİYET UÇAĞINA ULAŞTI, Amsterdam'da 5 Bin Kişilik Spor Salonunda Kutlu Doğum Etkinliği, Alanya; Suriye, İran, İsrail, Beyaz Rusya ve Kazakistan'da İlk Kez Tanıtılacak, Atlı Polisler, Hollandalı Meslektaşlarından Ders Alacak, Hollandalı Antropolog: "Wilders'in Kökeni Hollandalı Değil", Hollanda'daki Türkler, AB Adalet Divanı'na Gidiyor, Engelliler Metrobüs için Dava Açtı, İsrail işte bu bebeğe kurşun sıktı., DenizBank Odesa’ya Göz Kırpıyor , Hollanda'da Bir Gecede 65 Milyon Euro Havaya Uçtu, Kırşehir Yastıkları Hollanda'ya İhraç Ediliyor, Hollanda'nın güneyindeki Schiedam kentinde çift minareli cami açıldı., Vize Tamam, Dönüşler Başladı, Türk Dizileri Dünyayı Fethe Çıktı!
Gelişmiş Forum Başlıkları Bulutu
Ne kadar kıskançsınız?, BEN SENI SEVERKEN ..., TTNet'den ücretsiz müzik, Nederland VGZ, Gözümüz kaç megapiksel??, Affet beni ve geri dön ne olur, Erkek Aldatıyorsa Sebebi Var :)‏, ErKeKlErİ SiNiR EtMeNiN YoLaRı, Dj-Emos, Araba ile izin yolu vidio, FUTBOL KOMEDİSİ, Kendinden birseyler anlat., ißret.... Lutfen Okuyunuz!!, Sen mutlu ol yeter !, Dünyanın En Hızlı DVD Yazıcısı, HOLLANDA YERLEŞİM SINAVI.!!!!, Sitenin En İlginç Kullanıcı Adı?, KAPTANINIZ SESLENIYOR))), Bir silgi olsaydiniz neyi silerdiniz?, Ya Google da yasaklanirsa?, Zebranin Aslana Karsi Zaferi, YAŞAM İÇİN 13 SATIR, Sevmekten Korkuyorum, SEN bILMEYECEKSiN, BIR KARA FATMANIN GUNLUGU )))))))), Diyet salata, Grup anilar Görmez olsun, Barış'ın ABD Karşıtı Klibi/Video, Muzikli dakikalar Burada, sehitler olmez vatan bolunmez
Gelişmiş Dosyalar Bulutu
Okey Oyunu 2.1, windows media player 11, Winamp Full 5.51, Dünya Haritası 2.0, Yemek Programı, Kaspersky Anti-Virus..., Nero 8 .2.8.0, YouTube Video Downlo..., Telefon Rehberi 1.0, Turing - Türkçe&İngi..., NFS Underground 2 Sa..., Camfrog 4.0.61, Google Earth 4.2.0205, Windows Live Messeng..., SİLSİLE Aile Soy Ağacı, Msn Göz Kırpma Paket..., WinRAR 3.71 Beta 1 T..., Windows XP SP2 Türkçe, Ulead Photo Express 6.0,
Özel sayfalar Bulutu
Hande Yener : Romeo, Aşk Mesajları, Satellite Terimleri (K), ADI OLDU YALNIZLIK (Slayt), Satellite Terimleri (N), Bu Faullere İnanamayacaksınız!!!, Barış'ın ABD Karşıtı Klibi/Video, MEMLEKETiM, Satellite Terimleri (H), Alişan (İlahi), Satellite Terimleri (V), Satellite Terimleri (S), Vergi No Sorgulama, RüZGaR - Leman SAM (Slayt), NuChat.NL & TURK FM Radyo İstek Hattı, Satellite Terimleri (I), Flash Oyunlar & Videolar, Satellite Terimleri (C), TC Kimlik Sorgulama, Şarkışla - Sivas (Slayt), Video İzle, Canlı Borsa Bilgileri, Sesli Kameralı SoHBeT, Satellite Terimleri (L), Hesap Makinası, Rafet El Roman : Ask i virane, Canlı Deprem Bilgileri, Dünya Hava Durumu, Musa EROĞLU - Mihriban, Ahmet Çakar - Yılmaz Vural İntihar itirafı, Satellite Terimleri (F), Kaleyi Şaşıran Futbolcular, Ahmet Çakar dan Bombalar - Santra Programı, Satellite Terimleri (R), MSN NİCK OLUŞTURMA MODÜLÜ, Satellite Terimleri (D), Satellite Terimleri (E), Satellite Terimleri (P), Kendine iyi Bak (Slayt), Satellite Terimleri (G), SAT Terimleri, Satellite Terimleri (M), Sivas'tan Canlı Yayın Atağı, Japon Güzeller (Fotoğraf Çekimi), Mehmetçik (Slayt)
En Çok Cevaplanan 10 Konu
[83]
[62]
[40]
[37]
[23]
[20]
[16]
[16]
[15]
[15]
En Son Cevaplanan 10 Konu