Başlığı Görüntüle
Burada Olan Üyeler: 1 ziyaretçi
 Başlığı Yazdır
cirkin kiz camera acarsa))
Google Adsense
06-09-2010 02:26

Reklam Botu
IP: Yok  
ALiZe
#1 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 01-02-2009 15:31
Kullanıcı Avatarı

Katılım Tarihi: 06.01.09

Kız : nasıl görünüyorum ?
erkek : önemli değil , herzaman yanımda poşet bulundururum

Kız : kamera çok bulanık değil mi?
erkek : no problem , abazaya cine5 bile şifresiz görünür
Kız : nasıl yaniuuu ?
erkek : yok bişi sen devam et

erkek : istersen camsız devam edelim , hatta en iyisi sen beni listenden sil !

erkek : waw mükemmelsin !
Kız : tşk ederim
erkek : şaka kız şaka , evrimini tamamla sonra görüşelim senle

Kız : evet ne düşünüyorsun benim için ?
erkek : anne baba akraba mı senin ?

erkek : görmüyom , gözlerimi kapattım!

Kız : bak kimseye cam açmam aslında
erkek : benim suçum neydi ? Smile

Kız : nasılım ?
erkek : Sana tel numaramı vermedim değil mi ?
Kız : hayır vermedin , neden ?
erkek : iyi !

Kız : iyi görünüyor muyum ?
erkek : aaa maymun mu besliyon ? bu arada sen nerdesin camerada görünmüyon
Kız : hayvan !

erkek : tamam kamera açılıyor.
Kız : aaa kamerayı neden kapattın ? aaa çevirimdışı olmuş !

Kız : evet nasılım ?
erkek : valla senin görüntüyü kaydedip facebookta yayınlamak için camını açtırmıştım ama senin bu görüntüyü yayınlamaya kalksam kesin banlarlar beni!

SmileSmileSmileSmile
[img]http://www.nuchat.nl/site/images/photoalbum/alize.gif[/img

www.nuchat.nl
karbeyaz
#2 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 01-02-2009 21:50
Kullanıcı Avatarı

Katılım Tarihi: 16.10.07

ehh hep derlerya dis guzellik degil ic guzellik onemlidir diye.ama yinede ilk etapda dis gorunusu ile yargiliyoruz insanlari.her insanni allah yarattigina gore ayrim yapmamaliyiz diyorum.
cumleler dogrudur ben dogru isem.dogruluk bulunmaz ben egri isem

http://www.nuchat.nl - chat,fr sohbet,fr arkadaslik,fr muhabbet,ft cet,fr sanal,fr radio,fr turk chat,
Atlanilacak Forum:
Haber Başlıkları Bulutu
Kebaba Karşı 'Yemek Irkçılığı' , Avrupalı Bisiklet Tutkunları Kışın İspanya Mallorca Yerine Türkiye'ye Gelecek, Atlı Polisler, Hollandalı Meslektaşlarından Ders Alacak, Hollanda Hükümetinden Wilders'a Destek Geldi, Hollanda Ulaştırma Bakanı Camiel Eurlings Ankara Yolcusu, Hollanda'da 'Minare Açılışı', İsrail işte bu bebeğe kurşun sıktı., Hollanda'da Kabine Üyelerine Zam Yok, Hollanda'daki Türkler, AB Adalet Divanı'na Gidiyor, Hollanda'da 23 Nisan Coşkusu, Hollanda, Irak'ı İşgal Kararını Araştıracak, Hollanda'da Benzin Fiyatları Rekor Seviyeye Ulaştı, 150 bin Bangladeşli 'Yaşayan Tanrı'yı görmek için toplandı!, Amsterdam'da Cosmicus Montessori Lisesi'nin Resmi Açılışı Yapıldı, Belçika'nın Fazla Mahkumları Hollanda'ya Transfer Edilecek
Gelişmiş Forum Başlıkları Bulutu
Mükemmel pilavın sırları!!!, Kadın Erkek Rekabeti!, AhHH Su vücüdümüz!! ):, DAYANAMIYORUM ARTIK :(, NUCHAT.NL IKINCI YARDIMI, Kar sporu, fare kiz!!, YAŞLI ADAM, SEVEBiLiRMiSiN BENi ...?, KAFAYA takilan sorular, Hayat, ASK, kavusursak biteriz biz...., HOLLANDA DA ISTENILEN KANUN DEGISIKLIGI, Bana bir Masal Anlat., Hollanda Dernegi, 90 yıllarda dinlediğim...., TTNet'den ücretsiz müzik, aski hafife alma, KADIN BEYNI NEDEN UCUZ))))), Cicek Ve Su, KENDINI MUTLU ET, Kizlarin Kolbasti Oyunu, Ya Google da yasaklanirsa?, SuYuN SiRRi, Canli Yayindaki Kufurler :P, Mehmetçik - Zap Suyu Şiiri (Slayt), Kadınlarla ilgili bir kaç not. :D :), Ne olur git, HER ASK SUSKUN BIR KOR NOKTADIR
Gelişmiş Dosyalar Bulutu
WinRAR 3.71 Beta 1 T..., SİLSİLE Aile Soy Ağacı, Windows Live Messeng..., Yemek Programı, Dünya Haritası 2.0, Telefon Rehberi 1.0, Msn Göz Kırpma Paket..., Windows XP SP2 Türkçe, Google Earth 4.2.0205, Nero 8 .2.8.0, YouTube Video Downlo..., Ulead Photo Express 6.0, Kaspersky Anti-Virus..., Turing - Türkçe&İngi..., Okey Oyunu 2.1, Camfrog 4.0.61, NFS Underground 2 Sa..., windows media player 11, Winamp Full 5.51,
Özel sayfalar Bulutu
Satellite Terimleri (C), Satellite Terimleri (G), Şarkışla - Sivas (Slayt), RüZGaR - Leman SAM (Slayt), Satellite Terimleri (E), Satellite Terimleri (P), Şarkışla Köyler (Slayt), MSN NİCK OLUŞTURMA MODÜLÜ, Ahmet Çakar - Yılmaz Vural İntihar itirafı, Canlı Borsa Bilgileri, ADI OLDU YALNIZLIK (Slayt), Alişan (İlahi), Satellite Terimleri (R), Satellite Terimleri (V), NuChat.NL & TURK FM Radyo İstek Hattı, Vergi No Sorgulama, Musa EROĞLU - Mihriban, Kendine iyi Bak (Slayt), Sitemizi Tavsiye Edin, SAT Terimleri, Dünya Hava Durumu, Sesli Kameralı SoHBeT, Satellite Terimleri (B), Müjde AR - Gazozumu Açtılar ;), Satellite Terimleri (S), Video İzle, Japon Güzeller (Fotoğraf Çekimi), Hande Yener : Romeo, Barış'ın ABD Karşıtı Klibi/Video, Rafet El Roman : Ask i virane, Satellite Terimleri (M), Uydu Frekansları, Canlı Deprem Bilgileri, TC Kimlik Sorgulama, Satellite Terimleri (H), Sivas'tan Canlı Yayın Atağı, Satellite Terimleri (L), İndirmeden Film İzle, Satellite Terimleri (U), Satellite Terimleri (N), Mehmetçik (Slayt), Kaleyi Şaşıran Futbolcular, Satellite Terimleri (T), Satellite Terimleri (D), Bu Faullere İnanamayacaksınız!!!
En Çok Cevaplanan 10 Konu
[83]
[62]
[40]
[37]
[23]
[20]
[16]
[16]
[15]
[15]
En Son Cevaplanan 10 Konu