YUZUNE BAKSAN NESE DOLU ICINI ACSAN KEDER YOGUNLU.
PAYLASIR NESESINI BIZLERLE NESE SACAR SERVERDE.
DILINDEN DUSURMEZ CAN YELIZINI ESI ONUN HERSEYI.
OGLU ONUN CANIDIR HAYATININ TADI.
YASI OLMUS 36 O SANIR HALA 26
NE KADAR UZUN YASADIGIN DEGIL NASIL YASADIGIN DERLERSEDE.
BU DUNYANIN DERDI BITMEZ USTA.
SEN SEVDIKLERINLE COOOOK YASA.
IYIKI DOGDUN IYIKI VARSIN ALLAH SENI DOGRULUKDAN HIC AYIRMASIN.
ACI KEDER SENDEN UZAKDA KALMASI GILEGIYLE .
DOGUM GUNUN KUTLU HERSEY GONLUNCE OLSUN. pastami isterem ustaaaa
cumleler dogrudur ben dogru isem.dogruluk bulunmaz ben egri isem
Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun!nice Yillara Abim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaşlara...
Avrupanin En ideal Sohbet chat forum sitesi.. Merhaba Arkadaslar..
KarbeyazTesekkur ederim usta beni inan duygulandirdin cok cok tsk ederim.. kurdugun cumleler ile beni gercekten iyi tanimisiniz.. mutesekkur oldum inanin pastaniz caniniz saolsun yedi katli pasta olsun can cananla kaliniz dilegimle.Sohbet eglence muzik arkadaslik aileci bir toplumu temsil edelim Heb beraber
Kanunsuz Aslanim benim saolasun canim biraderim evimizin son besigi saol abini unutmadigin icin.. layik gordugun sozler icinde cok cok tsk ederim nice yillara heb beraber.. Sohbet eglence muzik arkadaslik aileci bir toplumu temsil edelim Heb beraber
iste dogum gunu filmi kadin kocasina dogum gunu suprizi hazirliyor adam dogum gunu oldugunu bilmiyor.. MUTLAKA BU KIASA FILM I IZLEYIN... Burada olan olay benim basima baska turlu geldi
Düzenleyen PrinceCharming Düzenleme Tarihi: 05-02-2009 22:44
Sohbet eglence muzik arkadaslik aileci bir toplumu temsil edelim Heb beraber
tsk erdal cik pasta bahane sohbet sahanekismetse ins diyelim pasta sizden caylarda bendencumleler dogrudur ben dogru isem.dogruluk bulunmaz ben egri isem
erdal senin basina gelen olay ama cok guzel bir olay sok olmasanda sastin kaldin suprizlerimizle,, buradan can_polat abime.asi_kiss a nehir bacima. sabine ablama ,ve kardesim yigitceye cock cok tsk ediyorum geldikelri icin bizleri bu gunde yanliz birkmadiklari icin,gercek dostlar boyle aci ve tatli gunde belli olur gercekten dostlarimizsizini allah sizden hepinizden razi olsun sonusz tskler
http://www.bizime...