Başlığı Görüntüle
Burada Olan Üyeler: 1 ziyaretçi
 Başlığı Yazdır
IYIKI DOGDUN ERDAL USTA
Google Adsense
06-09-2010 02:36

Reklam Botu
IP: Yok  
karbeyaz
#1 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 05-02-2009 02:41
Kullanıcı Avatarı

Katılım Tarihi: 16.10.07

YUZUNE BAKSAN NESE DOLU ICINI ACSAN KEDER YOGUNLU.
PAYLASIR NESESINI BIZLERLE NESE SACAR SERVERDE.
DILINDEN DUSURMEZ CAN YELIZINI ESI ONUN HERSEYI.
OGLU ONUN CANIDIR HAYATININ TADI.
YASI OLMUS 36 O SANIR HALA 26Wink
NE KADAR UZUN YASADIGIN DEGIL NASIL YASADIGIN DERLERSEDE.
BU DUNYANIN DERDI BITMEZ USTA.
SEN SEVDIKLERINLE COOOOK YASA.
IYIKI DOGDUN IYIKI VARSIN ALLAH SENI DOGRULUKDAN HIC AYIRMASIN.
ACI KEDER SENDEN UZAKDA KALMASI GILEGIYLE .
DOGUM GUNUN KUTLU HERSEY GONLUNCE OLSUN.
Smilepastami isterem ustaaaa
cumleler dogrudur ben dogru isem.dogruluk bulunmaz ben egri isem

http://www.nuchat.nl - chat,fr sohbet,fr arkadaslik,fr muhabbet,ft cet,fr sanal,fr radio,fr turk chat,
KanunsuZ
#2 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 05-02-2009 04:10
Kullanıcı Avatarı

Süper Yönetici

Katılım Tarihi: 29.10.07

Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun!nice Yillara Abim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaşlara... www.sevgilim.net/dogum-gunu-resimleri/dogum-gunu-resimleri-1.jpg
Avrupanin En ideal Sohbet chat forum sitesi.. Merhaba Arkadaslar..nuchat.nl/site/images/photoalbum/0[2].gif

www.nuchat.nl hollanda sohbet , Holland chat , Holland chat , Hollanda muhabbet Burada
PrinceCharming
#3 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 05-02-2009 22:38
Kullanıcı Avatarı

Süper Yönetici

Katılım Tarihi: 08.10.07

KarbeyazTesekkur ederim usta beni inan duygulandirdin cok cok tsk ederim.. kurdugun cumleler ile beni gercekten iyi tanimisiniz.. mutesekkur oldum inanin pastaniz caniniz saolsun yedi katli pasta olsun can cananla kaliniz dilegimle.Smile
Sohbet eglence muzik arkadaslik aileci bir toplumu temsil edelim Heb beraber

www.nuchat.nl Chat muzik adresim
PrinceCharming
#4 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 05-02-2009 22:39
Kullanıcı Avatarı

Süper Yönetici

Kanunsuz Aslanim benim saolasun canim biraderim evimizin son besigi saol abini unutmadigin icin.. layik gordugun sozler icinde cok cok tsk ederim nice yillara heb beraber.. Smile

PrinceCharming
#5 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 05-02-2009 22:44
Kullanıcı Avatarı

Süper Yönetici

YouTube Video

iste dogum gunu filmi kadin kocasina dogum gunu suprizi hazirliyor adam dogum gunu oldugunu bilmiyor.. MUTLAKA BU KIASA FILM I IZLEYIN... Burada olan olay benim basima baska turlu geldi Smile
Düzenleyen PrinceCharming Düzenleme Tarihi: 05-02-2009 22:44

karbeyaz
#6 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 05-02-2009 22:45
Kullanıcı Avatarı

tsk erdal cik pasta bahane sohbet sahaneSmilekismetse ins diyelim pasta sizden caylarda bendenSmile

http://www.nuchat.nl - chat,fr sohbet,fr arkadaslik,fr muhabbet,ft cet,fr sanal,fr radio,fr turk chat,
karbeyaz
#7 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 05-02-2009 22:50
Kullanıcı Avatarı

ayyy cok guldum usta cok yasa sen emiiii.birda senin basina geleni aklede izleyek Smile

can_yeliz
#8 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 05-02-2009 22:57
Kullanıcı Avatarı

Yönetici

erdal senin basina gelen olay ama cok guzel bir olay sok olmasanda sastin kaldin suprizlerimizle,, buradan can_polat abime.asi_kiss a nehir bacima. sabine ablama ,ve kardesim yigitceye cock cok tsk ediyorum geldikelri icin bizleri bu gunde yanliz birkmadiklari icin,gercek dostlar boyle aci ve tatli gunde belli olur gercekten dostlarimizsizini allah sizden hepinizden razi olsun sonusz tskler
Pffthttp://www.bizime...

www.bizimeller.net www.chatse.nl
karbeyaz
#9 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 05-02-2009 23:05
Kullanıcı Avatarı

can yeliz birde ben eksikmisim Smile

KanunsuZ
#10 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 06-02-2009 03:20
Kullanıcı Avatarı

Süper Yönetici

Abim Her zaman KaLbimDesiniz...

Avrupanin En ideal Sohbet chat forum sitesi.. Merhaba Arkadaslar..nuchat.nl/site/images/photoalbum/0[2].gif

www.nuchat.nl hollanda sohbet , Holland chat , Holland chat , Hollanda muhabbet Burada
KanunsuZ
#11 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 06-02-2009 04:37
Kullanıcı Avatarı

Süper Yönetici

Bak Simdi oLdu Baba Ogul Wink www.nuchat.nl/site/images/photoalbum/sdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsds.jpg

Atlanilacak Forum:
Haber Başlıkları Bulutu
Alanya; Suriye, İran, İsrail, Beyaz Rusya ve Kazakistan'da İlk Kez Tanıtılacak, Hollanda'da Yatak Fabrikası Tamamen Yandı, Avrupalı Bisiklet Tutkunları Kışın İspanya Mallorca Yerine Türkiye'ye Gelecek, İstanbul'da tarihi değiştirecek buluş, Hollanda'nın Schiphol Havaalanındaki Güvenlik Zaafı Tartışmaya Yol Açtı, 110 FİLİSTİNLİYİ BİR EVE YERLEŞTİRİP BOMBALADILAR, Hollanda'da Bir Gecede 65 Milyon Euro Havaya Uçtu, AMSTERDAM'DA TRAFİK KAZASI: 5 YARALI, Hollanda Hükümetinden Wilders'a Destek Geldi, Dünya Basını Rezaleti Bu Fotoğraflarla Duyurdu, SAHTE KİMLİKLE KRALİYET UÇAĞINA ULAŞTI, DenizBank Odesa’ya Göz Kırpıyor , Hollandalı Türk İşadamları, Şam'a Çıkarma Yapıyor, TMSF, Dünyada Yılın Mevduat Sigortacısı Seçildi, Belçika'nın Fazla Mahkumları Hollanda'ya Transfer Edilecek
Gelişmiş Forum Başlıkları Bulutu
FORUMA VİDEO EKLEMEK (RESİMLİ ANLATIM), BIR KARA FATMANIN GUNLUGU )))))))), Yemek Tarifi Programı, Bir silgi olsaydiniz neyi silerdiniz?, VaZGectim...., Ne kadar kıskançsınız?, slm, düzeltebilcegin tek kendinsin, ErKeKlErİ SiNiR EtMeNiN YoLaRı, DUDAKTAN KALBE, NUCHAT.NL IKINCI YARDIMI, Grup anilar Görmez olsun, Ararim Seni, is gorusmesi:), taner olgun - yeter olsun, Acun'un akıl almaz kaderi, Kendim Icin Sadece 5 dakika, YAŞAM İÇİN 13 SATIR, Musa Eroglu Mihriban Izle yorumla, EN IYI ILAC ZAMAN.., Kamyoncular Yazarda Pilotlar Yazmazmı ? :D, ____________GüLüMSe________, ADI OLMAYAN SIIR, her erkegin icinde bir kadin vardir, COK GUZEL GULEN BEBEGIMIZ, Dünyanın En Hızlı DVD Yazıcısı, DAYANAMIYORUM ARTIK :(, SEN bILMEYECEKSiN, Günel-Adi Yok, eRKeKLeR MeLektiR(:
Gelişmiş Dosyalar Bulutu
Turing - Türkçe&İngi..., WinRAR 3.71 Beta 1 T..., Yemek Programı, Windows Live Messeng..., Google Earth 4.2.0205, SİLSİLE Aile Soy Ağacı, Nero 8 .2.8.0, windows media player 11, Ulead Photo Express 6.0, YouTube Video Downlo..., Telefon Rehberi 1.0, Windows XP SP2 Türkçe, Kaspersky Anti-Virus..., Winamp Full 5.51, Msn Göz Kırpma Paket..., NFS Underground 2 Sa..., Dünya Haritası 2.0, Camfrog 4.0.61, Okey Oyunu 2.1,
Özel sayfalar Bulutu
Bu Faullere İnanamayacaksınız!!!, Ahmet Çakar - Yılmaz Vural İntihar itirafı, Sivas'tan Canlı Yayın Atağı, Satellite Terimleri (V), Ahmet Çakar dan Bombalar - Santra Programı, Satellite Terimleri (C), Japon Güzeller (Fotoğraf Çekimi), Satellite Terimleri (D), SAT Terimleri, Şarkışla Köyler (Slayt), Satellite Terimleri (S), ADI OLDU YALNIZLIK (Slayt), İndirmeden Film İzle, Flash Oyunlar & Videolar, Mehmetçik (Slayt), MEMLEKETiM, Satellite Terimleri (P), Rafet El Roman : Ask i virane, MSN NİCK OLUŞTURMA MODÜLÜ, TC Kimlik Sorgulama, Canlı Borsa Bilgileri, Satellite Terimleri (R), Kaleyi Şaşıran Futbolcular, Hesap Makinası, Alişan (İlahi), Satellite Terimleri (K), Dünya Hava Durumu, Satellite Terimleri (F), RüZGaR - Leman SAM (Slayt), Satellite Terimleri (E), NuChat.NL & TURK FM Radyo İstek Hattı, Sesli Kameralı SoHBeT, Video İzle, Aşk Mesajları, Satellite Terimleri (L), Hande Yener : Romeo, Satellite Terimleri (T), Satellite Terimleri (N), Satellite Terimleri (G), Satellite Terimleri (M), Satellite Terimleri (B), Barış'ın ABD Karşıtı Klibi/Video, Canlı Deprem Bilgileri, Uydu Frekansları, Sitemizi Tavsiye Edin
En Çok Cevaplanan 10 Konu
[83]
[62]
[40]
[37]
[23]
[20]
[16]
[16]
[15]
[15]
En Son Cevaplanan 10 Konu