Başlığı Görüntüle
Burada Olan Üyeler: 1 ziyaretçi
 Başlığı Yazdır
Kamyoncular Yazarda Pilotlar Yazmazmı ? :D
Google Adsense
06-09-2010 12:40

Reklam Botu
IP: Yok  
WaRYa
#1 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 05-02-2009 23:51
Kullanıcı Avatarı

Yönetici

Katılım Tarihi: 18.05.08

img133.imageshack.us/img133/5959/ucak9pr2va.jpg

KULE KALKİŞİMA KİZLAR İNİŞİME DİYORYA BENİ ANLATİYOR HERAL HAHAHAHAHAHAHAHA
img309.imageshack.us/img309/4540/yaz7yc.gif

www.nuchat.nl/site/images/photoalbum/warya.gif

http://www.nuchat.nl
ALiZe
#2 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 06-02-2009 06:14
Kullanıcı Avatarı

Katılım Tarihi: 06.01.09

GrinGrinGrin
superrrrSmile))))
[img]http://www.nuchat.nl/site/images/photoalbum/alize.gif[/img

www.nuchat.nl
karbeyaz
#3 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 06-02-2009 17:29
Kullanıcı Avatarı

Katılım Tarihi: 16.10.07

yaklasma toz olursun atmosferde kaybolursun Grin
yakisir Wink
cumleler dogrudur ben dogru isem.dogruluk bulunmaz ben egri isem

http://www.nuchat.nl - chat,fr sohbet,fr arkadaslik,fr muhabbet,ft cet,fr sanal,fr radio,fr turk chat,
PrinceCharming
#4 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 10-02-2009 21:26
Kullanıcı Avatarı

Süper Yönetici

Katılım Tarihi: 08.10.07

[color=#009966][Tek rakibim Turk hava yollari Smile /color]
Sohbet eglence muzik arkadaslik aileci bir toplumu temsil edelim Heb beraber

www.nuchat.nl Chat muzik adresim
karbeyaz
#5 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 11-02-2009 11:54
Kullanıcı Avatarı

Katılım Tarihi: 16.10.07

ha gayret usda onlarida sollarsin yakin zamanda Grin
cumleler dogrudur ben dogru isem.dogruluk bulunmaz ben egri isem

http://www.nuchat.nl - chat,fr sohbet,fr arkadaslik,fr muhabbet,ft cet,fr sanal,fr radio,fr turk chat,
Atlanilacak Forum:
Haber Başlıkları Bulutu
Cenazeler Özel Bir Seferle Getirilecek, Hollanda'da Büyük Skandal, 150 bin Bangladeşli 'Yaşayan Tanrı'yı görmek için toplandı!, 'Lahey'e Gazze'deki suçları araştır çağrısı', MİDE VE RAHMİNDEN KOKAİN KAPSÜLÜ ÇIKTI, DenizBank Odesa’ya Göz Kırpıyor , İSRAİL, SALDIRILARA DEVAM EDİYOR, Hollanda'da Benzin Fiyatları Rekor Seviyeye Ulaştı, Hollanda İşçi Partisi (Pvda) Taslak Seçim Programını Açıkladı, Uluslararası Emmy Ödülleri Dağıtıldı, Hollandalı Türk İşadamları, Şam'a Çıkarma Yapıyor, Hollanda`dan PKK`ya destek, THY Uçağı Amsterdam'da Düştü: 9 Ölü, Alanya; Suriye, İran, İsrail, Beyaz Rusya ve Kazakistan'da İlk Kez Tanıtılacak, Hollanda Genç İş Adamları Federasyonu ile Corendon Group Partnerlik Antlaşması İmzaladı
Gelişmiş Forum Başlıkları Bulutu
Sen mutlu ol yeter !, KURAN RECITATIE KURANNI OGRENELIM, Bayanlar Teknik Direktör Olursa :D, Adini Yüregime siir Ettim, Hollanda ca bazi turkce hollandaca kelimeler.!, Evinizi olduğundan değişik göstermek için yapılması gerekenler.., ..........olduk olduk.........., Cicek Ve Su, ALiZe den faydali bilgiler.., Araba ile izin yolu vidio, Ne kadar kıskançsınız?, Hangi telefon u kullaniyorsun..!, KARINCA, is gorusmesi:), Bana bir Masal Anlat., HEPINIZ CANIMSINIZ, Ne olur git, KADIN BEYNI NEDEN UCUZ))))), Fikralarla turkiye burada, İnsanlarla İliskileriniz nasil!??? ): teSt..(:, ): yerli yersiz............, bedirhan gokce - bir gun anlarsin, yilan bebek!!, SeNiNLe BaSLaDiM BiTSiN SeNiNLe..!!, YAŞLI ADAM, _caBa_, Erzurum"HAVADAKI GOZLER !! IZLEYINIZ, Windows XP SP3 Ne Zaman?, IYIKI DOGDUN ERDAL USTA, :)
Gelişmiş Dosyalar Bulutu
NFS Underground 2 Sa..., windows media player 11, Nero 8 .2.8.0, Camfrog 4.0.61, Ulead Photo Express 6.0, Google Earth 4.2.0205, Okey Oyunu 2.1, Winamp Full 5.51, YouTube Video Downlo..., Msn Göz Kırpma Paket..., Dünya Haritası 2.0, WinRAR 3.71 Beta 1 T..., Turing - Türkçe&İngi..., Telefon Rehberi 1.0, Kaspersky Anti-Virus..., Windows XP SP2 Türkçe, Yemek Programı, SİLSİLE Aile Soy Ağacı, Windows Live Messeng...,
Özel sayfalar Bulutu
Satellite Terimleri (S), NuChat.NL & TURK FM Radyo İstek Hattı, TC Kimlik Sorgulama, ADI OLDU YALNIZLIK (Slayt), Satellite Terimleri (L), Satellite Terimleri (T), Satellite Terimleri (D), Satellite Terimleri (I), Satellite Terimleri (E), Satellite Terimleri (G), Satellite Terimleri (P), MEMLEKETiM, Şarkışla - Sivas (Slayt), Kendine iyi Bak (Slayt), Video İzle, Kaleyi Şaşıran Futbolcular, Canlı Deprem Bilgileri, RüZGaR - Leman SAM (Slayt), Satellite Terimleri (R), Satellite Terimleri (H), MSN NİCK OLUŞTURMA MODÜLÜ, Şarkışla Köyler (Slayt), Dünya Hava Durumu, Hande Yener : Romeo, Satellite Terimleri (B), Satellite Terimleri (M), Rafet El Roman : Ask i virane, Aşk Mesajları, Satellite Terimleri (C), Barış'ın ABD Karşıtı Klibi/Video, Satellite Terimleri (V), Vergi No Sorgulama, Satellite Terimleri (F), Bu Faullere İnanamayacaksınız!!!, Satellite Terimleri (U), Ahmet Çakar dan Bombalar - Santra Programı, Japon Güzeller (Fotoğraf Çekimi), Sitemizi Tavsiye Edin, Satellite Terimleri (K), Mehmetçik (Slayt), Canlı Borsa Bilgileri, Okan Bayülgen - Ahmet Çakar - Makina programı, Müjde AR - Gazozumu Açtılar ;), Flash Oyunlar & Videolar, Sivas'tan Canlı Yayın Atağı
En Çok Cevaplanan 10 Konu
[83]
[62]
[40]
[37]
[23]
[20]
[16]
[16]
[15]
[15]
En Son Cevaplanan 10 Konu