Başlığı Görüntüle
Burada Olan Üyeler: 1 ziyaretçi
 Başlığı Yazdır
is gorusmesi:)
Google Adsense
06-09-2010 01:41

Reklam Botu
IP: Yok  
ALiZe
#1 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 10-02-2009 05:07
Kullanıcı Avatarı

Katılım Tarihi: 06.01.09

Adamın biri gazetede gördüğü seçkin bir şirketin iş ilanına başvurur ve
kısa bir süre sonra da görüşmeye çağırılır. Görüşme olumlu geçer ve
prensipte anlaşıldıktan sonra çalışma koşullarına gelindiğinde müstakbel
patronuyla aralarındaki konuşma şöyle gelişir:

Adam;
Beyefendi bilmeniz gereken bir mevzu var ki, ben 5 bin dolardan aşağı
bir ücretle çalışmam

Patron; aman efendim dert ettiğiniz şeye bakın biz zaten 7500 dolardan
aşağı maaş vermiyoruz kimseye..

A: Harika! ancak bir mevzu daha var ki bana tahsis edeceğiniz araba iyi
bir araba olmalı üstelik son model.. zira başka türlü çalışamam..

P: hah hah haa hiç merak etmeyin biz zaten bütün çalışanlarımıza jip
veriyoruz. üstelik chrysler..

Adam gittikçe hem sevinmeye hem de endişelenmeye başlar, ama böyle bir
fırsatta ele geçmez deyip devam eder konuşmasını sürdürmeye..

A: peki yalnız çalıştığım ortam stresli olursa ben verimli olamam.. Bu
nedenle sadece benim için çalışacak bir hizmetli ve bir de özel asistan ile
yardımcı istiyorum..

Müstakbel patron aynı rahatlıkla cvp verir..: bu konuyu da düşünmeyin
efendim zaten şirketimizin bir reviri bu revirde istihdam edilmiş her bir
çalışan için özel hizmet verecek masözlerimiz var...

Adam artık iyice afallamıştır ve dayanamayıp sorar:
"Şaka yapıyorsunuz herhalde?!"

Patron cevap verir: Ama önce siz başlattınız...GrinPfft
[img]http://www.nuchat.nl/site/images/photoalbum/alize.gif[/img

www.nuchat.nl
PrinceCharming
#2 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 10-02-2009 21:11
Kullanıcı Avatarı

Süper Yönetici

Katılım Tarihi: 08.10.07

Erkek de ammada istemis Smile az kalmis yani benim calisgitim is yerinin sahibi ile de evlenmek isterim demeye kadar getirmis nihahoha
Sohbet eglence muzik arkadaslik aileci bir toplumu temsil edelim Heb beraber

www.nuchat.nl Chat muzik adresim
ALiZe
#3 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 11-02-2009 05:51
Kullanıcı Avatarı

Katılım Tarihi: 06.01.09

Smile
[img]http://www.nuchat.nl/site/images/photoalbum/alize.gif[/img

www.nuchat.nl
Atlanilacak Forum:
Haber Başlıkları Bulutu
Hollandalı Bankacı Müslüman Olduktan Sonra Marai Medine İsmini Aldı, Irkçılığın Prim Yaptığı Ülke, TMSF, Dünyada Yılın Mevduat Sigortacısı Seçildi, Hollandalı Antropolog: "Wilders'in Kökeni Hollandalı Değil", Hollanda'da da 3 Semavi Dinin Mensupları 'Nuh'un Gemisi'nde Buluştu, Türkiye İsrail'e savaş ilan eder mi?, Dünya Basını Rezaleti Bu Fotoğraflarla Duyurdu, Domuz Gribi Vaka Sayısı 44 Ülkede 11 Bin 168 Kişiye Yükseldi, Avrupalı Bisiklet Tutkunları Kışın İspanya Mallorca Yerine Türkiye'ye Gelecek, Kurtlar Vadisi hangi kanala geçiyor!, Bu 8 Ülke Türkiye'yi İstemiyor, Turistler, Saç ve Sakal Tıraşını 'Daha Ucuz' Diye Türkiye'de Oluyor, Hollanda Kabinesi Emeklilik Yaşını 65'ten 67'ye Yükseltiyor, Amsterdam'da 5 Bin Kişilik Spor Salonunda Kutlu Doğum Etkinliği, "Şimdi Değişim Zamanı" Diyen Avrupa'daki Türk İşadamları Hollanda'da Buluştu
Gelişmiş Forum Başlıkları Bulutu
Ben Seni Asla, teyo emmi izlemeye doyamazsiniz, HOLLANDA YERLEŞİM SINAVI.!!!!, Hollanda Dernegi, BaNa Bi GeL DeSeN ..!!!, COK GUZEL GULEN BEBEGIMIZ, Yaziklar Olsun, cirkin kiz camera acarsa)), Günel-Adi Yok, Fenerbahce'li Arkadaşlari beklerim.:), ____________GüLüMSe________, ..........olduk olduk.........., Kendine İyi Bak!, slm, ....BiLMeLiSiNKi...., İnsanlarla İliskileriniz nasil!??? ): teSt..(:, memleket düşmanlına son!, SeNiNLe BaSLaDiM BiTSiN SeNiNLe..!!, GoNuLL, ADIN A$K OLSUN ISTEDIM, aski hafife alma, DEMEK ASK BUYMUS, eyy Turk Kadini...!!!!!!!!, Sohbette Konusulan Dedikodular :D, :), benden sana askının hatırası, NUCHAT.NL Ailesi'nin Hediyesi, kavusursak biteriz biz...., DAYANAMIYORUM ARTIK :(, BuYuK iTiRaF !!!!
Gelişmiş Dosyalar Bulutu
WinRAR 3.71 Beta 1 T..., Telefon Rehberi 1.0, Msn Göz Kırpma Paket..., Camfrog 4.0.61, Google Earth 4.2.0205, Windows XP SP2 Türkçe, windows media player 11, Dünya Haritası 2.0, Nero 8 .2.8.0, Windows Live Messeng..., Okey Oyunu 2.1, Yemek Programı, Ulead Photo Express 6.0, Kaspersky Anti-Virus..., Winamp Full 5.51, Turing - Türkçe&İngi..., SİLSİLE Aile Soy Ağacı, YouTube Video Downlo..., NFS Underground 2 Sa...,
Özel sayfalar Bulutu
Bu Faullere İnanamayacaksınız!!!, Satellite Terimleri (M), RüZGaR - Leman SAM (Slayt), Hande Yener : Romeo, ADI OLDU YALNIZLIK (Slayt), Satellite Terimleri (P), Satellite Terimleri (R), Satellite Terimleri (G), Satellite Terimleri (I), Canlı Deprem Bilgileri, MEMLEKETiM, Şarkışla - Sivas (Slayt), Satellite Terimleri (D), Uydu Frekansları, Satellite Terimleri (T), Canlı Borsa Bilgileri, Satellite Terimleri (K), TC Kimlik Sorgulama, Sivas'tan Canlı Yayın Atağı, Satellite Terimleri (U), Okan Bayülgen - Ahmet Çakar - Makina programı, Satellite Terimleri (S), Mehmetçik (Slayt), İndirmeden Film İzle, Flash Oyunlar & Videolar, Video İzle, Aşk Mesajları, Satellite Terimleri (B), Satellite Terimleri (E), Satellite Terimleri (C), Musa EROĞLU - Mihriban, Rafet El Roman : Ask i virane, Barış'ın ABD Karşıtı Klibi/Video, SAT Terimleri, Müjde AR - Gazozumu Açtılar ;), Hesap Makinası, Japon Güzeller (Fotoğraf Çekimi), Ahmet Çakar - Yılmaz Vural İntihar itirafı, Dünya Hava Durumu, Sesli Kameralı SoHBeT, Kendine iyi Bak (Slayt), Satellite Terimleri (L), Ahmet Çakar dan Bombalar - Santra Programı, Alişan (İlahi), NuChat.NL & TURK FM Radyo İstek Hattı
En Çok Cevaplanan 10 Konu
[83]
[62]
[40]
[37]
[23]
[20]
[16]
[16]
[15]
[15]
En Son Cevaplanan 10 Konu