Burada Olan Üyeler: 1 ziyaretçi
Delilikmi Salak"likmi Lastikmi.!!
Google Adsense
06-09-2010 12:08
Reklam Botu
IP : Yok
PrinceCharming
Mesaj Tarihi 26-02-2009 22:08
Süper Yönetici
Katılım Tarihi: 08.10.07
> > Arabanın lastiği tam tımarhanenin önünde patlar.
> > Adam arabayı kenara zor yanaştırır.
> > Sonraki işlem malum...
> > Kriko, stepne, bijon anahtarı ve tekeri söker.
> > Ama söktüğü 4 adet bijon, yuvarlanıp yağmur mazgalına düşer.
> > Mazgal açılır gibi değil,
> > Bijonlar görünmüyor bile.
> > Bijonlar görünmüyor bile.
> > Adam bir sağına bakar, bir soluna bakar,
> > çaresiz kaldırıma çöker.
> > Olayı en başından beri tımarhanenin demir parmaklıklı penceresinden izleyen bir deli, seslenir;
> > - Ula salaaak! Sen ne yapıyorsun orda öyle?
> > - Sorma birader,lastik patladı ve değiştirirken bijonları mazgala düşürdüm.
> > - Düşündüğün şeye bak! Diğer lastiklerden birer tane bijon çıkar. Hepsi 3 bijonlu olsun.
> > Seni, lastikçiye kadar idare eder.
> >
> > Adam hemern denileni yapar.
> > Ve akıl hastanesindeki deliye seslenir:
> > - Senin ne işin var tımarhanede?
> > Cevap müthiştir....
> > - Biz burada delilik'ten yatıyoruz kardeşim, salaklık'tan değil...!
> >
Sohbet eglence muzik arkadaslik aileci bir toplumu temsil edelim Heb beraber
ALiZe
Mesaj Tarihi 26-02-2009 22:17
Katılım Tarihi: 06.01.09
guzeldi paylasim icin tsk princecharming
[img]http://www.nuchat.nl/site/images/photoalbum/alize.gif[/img
Atlanilacak Forum:
wWw.NuChat.NL
HeY SEN! Beni Tanıyor musun?
Ödül ve Ceza
Forum Oyunları
Komik Resimler
Komik Videolar & Animasyonlar
Komik Yazılar & Fıkralar
Aşk & Sevgi
Yaşanmış Gerçek Aşk Hikayeleri
Kadın-Erkek
Kültür
İslam ve İnsan
Sırlar Dünyası
Genç Bakış
Kişisel Gelişim & Faydalı Bilgiler
Yemek Tarifleri ve Mutfak Muhabbetleri
Müzik Muhabbetleri
Slayt Gösterileri
Bilgisayar Programları ve Donanım
Chat, İrc, Msn, Icq, Yahoo Messenger Yardım
Logo,Melodi,Tema,Wallpaper
Videolar
Hollanda'da Türk İşadamlarına Bilgilendirme Toplantısı , 'Lahey'e Gazze'deki suçları araştır çağrısı' , Hollandalı Kadının Cüzdanını Çalan Hırsız Kısa Sürede Yakalandı , Hollanda'da da 3 Semavi Dinin Mensupları 'Nuh'un Gemisi'nde Buluştu , Hollanda'nın Schiphol Havaalanındaki Güvenlik Zaafı Tartışmaya Yol Açtı , Irkçılığın Prim Yaptığı Ülke , Hollanda Savunma Bakanı'ndan Afganistan'daki Askerlere Noel Ziyareti , Uluslararası Emmy Ödülleri Dağıtıldı , "Şimdi Değişim Zamanı" Diyen Avrupa'daki Türk İşadamları Hollanda'da Buluştu , Hollandalı Türk İşadamları, Şam'a Çıkarma Yapıyor , Kurtlar Vadisi hangi kanala geçiyor! , Cenazeler Özel Bir Seferle Getirilecek , Dünya Basını Rezaleti Bu Fotoğraflarla Duyurdu , THY Uçağı Amsterdam'da Düştü: 9 Ölü , Hollanda'da Bir Gecede 65 Milyon Euro Havaya Uçtu
Gelişmiş Forum Başlıkları Bulutu
Türk Bayrağı Ekran Koruyucu , herkes gibisin.. , Kendinden birseyler anlat. , amenooo! :):):) , COK GUZEL GULEN BEBEGIMIZ , Saclarinizi ßoyle yaptirmayinizZ :D , Ne olur git , Bir Ulkucu Sevdim Siirli Slayt , SEVEBiLiRMiSiN BENi ...? , Şu anda ne dinliyorsun? , HANGI DIZIYI IZLIYORSUN , Hayat , Dans Eden Bebekler , :) , DUNYANIN 7 HARIKASI , VaZGectim.... , Kar sporu , .:::::::::DOST , Yaziklar Olsun , 3 NOKTA... , bana kalbini ver !!!... , Erkekler Daha Mi Akilli? Asagidaki yoruma katiliyormusunuz..? , Ya Google da yasaklanirsa? , KADINLAR)))))))))) , KADIN BEYNI NEDEN UCUZ))))) , Super Klip what is Love..!! izle , ASK , eyy Turk Kadini...!!!!!!!! , SuYuN SiRRi , SizDe NuH'un GemiSine ßiNiNiZ!...):
Camfrog 4.0.61 , Telefon Rehberi 1.0 , WinRAR 3.71 Beta 1 T... , Ulead Photo Express 6.0 , Windows Live Messeng... , Kaspersky Anti-Virus... , Windows XP SP2 Türkçe , windows media player 11 , NFS Underground 2 Sa... , YouTube Video Downlo... , Yemek Programı , Dünya Haritası 2.0 , Okey Oyunu 2.1 , Msn Göz Kırpma Paket... , Winamp Full 5.51 , Google Earth 4.2.0205 , Turing - Türkçe&İngi... , SİLSİLE Aile Soy Ağacı , Nero 8 .2.8.0 ,
Okan Bayülgen - Ahmet Çakar - Makina programı , Vergi No Sorgulama , Sivas'tan Canlı Yayın Atağı , Sesli Kameralı SoHBeT , Uydu Frekansları , MSN NİCK OLUŞTURMA MODÜLÜ , Ahmet Çakar - Yılmaz Vural İntihar itirafı , Japon Güzeller (Fotoğraf Çekimi) , Hesap Makinası , Bu Faullere İnanamayacaksınız!!! , Satellite Terimleri (K) , Satellite Terimleri (R) , Satellite Terimleri (M) , Satellite Terimleri (H) , Şarkışla Köyler (Slayt) , Kendine iyi Bak (Slayt) , Video İzle , NuChat.NL & TURK FM Radyo İstek Hattı , Satellite Terimleri (S) , Şarkışla - Sivas (Slayt) , Alişan (İlahi) , Dünya Hava Durumu , SAT Terimleri , MEMLEKETiM , Ahmet Çakar dan Bombalar - Santra Programı , Satellite Terimleri (F) , Satellite Terimleri (P) , ADI OLDU YALNIZLIK (Slayt) , Satellite Terimleri (C) , Hande Yener : Romeo , Barış'ın ABD Karşıtı Klibi/Video , Satellite Terimleri (E) , Canlı Borsa Bilgileri , Müjde AR - Gazozumu Açtılar ;) , RüZGaR - Leman SAM (Slayt) , Flash Oyunlar & Videolar , Musa EROĞLU - Mihriban , Kaleyi Şaşıran Futbolcular , Satellite Terimleri (L) , Aşk Mesajları , Canlı Deprem Bilgileri , Satellite Terimleri (G) , Satellite Terimleri (V) , Rafet El Roman : Ask i virane , İndirmeden Film İzle
En Çok Cevaplanan 10 Konu
[83]
[62]
[40]
[37]
[23]
[20]
[16]
[16]
[15]
[15]
En Son Cevaplanan 10 Konu