Başlığı Görüntüle
Burada Olan Üyeler: 1 ziyaretçi
 Başlığı Yazdır
..........olduk olduk..........
Google Adsense
06-09-2010 12:12

Reklam Botu
IP: Yok  
BY_iKaZ
#1 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 01-07-2009 13:14

Katılım Tarihi: 30.05.09

Ecevit öldü hepimiz solcu olduk....................!

Barış Akarsu öldü hepimiz rock'cı olduk.....!

Hrant Dink öldü hepimiz Ermeni olduk.......!

Muhsin Yazıcıoğlu öldü hepimiz ülkücü

olduk!

Türkan Saylan öldü hepimiz Laik olduk .....!

Allah Bülent Ersoy’a uzun ömür versin............
!!!

Pfft
bugun uc kisi takiliyorum...KEYFiM,KAHYASI VE BEN...

Atlanilacak Forum:
Haber Başlıkları Bulutu
Erdoğan'dan İsrail'e çok sert uyarı , Hollandalı pilot yolcuları uçaktan attı!, Hollanda'da da 3 Semavi Dinin Mensupları 'Nuh'un Gemisi'nde Buluştu, BU İNFAZI BUSH BİLE DURDURAMADI, Kadınlara Yasak Konulamayacak, Türk Dizileri Dünyayı Fethe Çıktı!, Irkçılığın Prim Yaptığı Ülke, Amsterdam'da 5 Bin Kişilik Spor Salonunda Kutlu Doğum Etkinliği, Hollanda'da Türk İşadamlarına Bilgilendirme Toplantısı, Alanya; Suriye, İran, İsrail, Beyaz Rusya ve Kazakistan'da İlk Kez Tanıtılacak, Hollandalı Kadının Cüzdanını Çalan Hırsız Kısa Sürede Yakalandı, Krizde Durmadı, Konut Satışını Tır'a Yükledi, Hollanda'da 'Minare Açılışı', Almanya'da Yine Aynı Dehşet, Belçika'nın Fazla Mahkumları Hollanda'ya Transfer Edilecek
Gelişmiş Forum Başlıkları Bulutu
42 Saatde bir Aşkın Yok Oluşu!, Pc Böyle Açılsaydı ?, Ne Yapardınız :D, (Kirik) Kırık Gitar - Gözlerime Cizdim Seni, SEN & BEN, ~~A$K~~, Asiklar sehiri izmir, Kendinden birseyler anlat., Zebranin Aslana Karsi Zaferi, Super Klip what is Love..!! izle, ): yerli yersiz............, OLUMUN BOYLESI.), TURKIY"E Hirvatistan maci, Nihayet Youtube'un yasagi kalkiyor, Ya Google da yasaklanirsa?, KADINLAR)))))))))), Admin Dedigin Böylemi Olmali.??, VUCUDUN SENI ELE VERIR.. (HANGISI SENSIN:), KARINCA, Ben Seni Asla, Fenerbahce'li Arkadaşlari beklerim.:), Sitenin En İlginç Kullanıcı Adı?, HER ASK SUSKUN BIR KOR NOKTADIR, YAZ GELIYOR..Diyet Yöntemleri ve Deneyimlerimiz, fare kiz!!, muhsin yazicioglu!!!!, Kadın Erkek Rekabeti!, ....BiLMeLiSiNKi...., HANGI DIZIYI IZLIYORSUN, Acun'un akıl almaz kaderi, :)
Gelişmiş Dosyalar Bulutu
WinRAR 3.71 Beta 1 T..., Yemek Programı, Camfrog 4.0.61, SİLSİLE Aile Soy Ağacı, Turing - Türkçe&İngi..., Nero 8 .2.8.0, Winamp Full 5.51, Ulead Photo Express 6.0, windows media player 11, Kaspersky Anti-Virus..., Telefon Rehberi 1.0, Windows Live Messeng..., Google Earth 4.2.0205, Okey Oyunu 2.1, Dünya Haritası 2.0, YouTube Video Downlo..., Msn Göz Kırpma Paket..., Windows XP SP2 Türkçe, NFS Underground 2 Sa...,
Özel sayfalar Bulutu
Satellite Terimleri (R), Satellite Terimleri (C), Satellite Terimleri (K), Satellite Terimleri (U), RüZGaR - Leman SAM (Slayt), Vergi No Sorgulama, Aşk Mesajları, Sesli Kameralı SoHBeT, Satellite Terimleri (I), Satellite Terimleri (T), TC Kimlik Sorgulama, Satellite Terimleri (M), Sitemizi Tavsiye Edin, İndirmeden Film İzle, Satellite Terimleri (G), Canlı Deprem Bilgileri, Satellite Terimleri (S), Hande Yener : Romeo, Satellite Terimleri (D), NuChat.NL & TURK FM Radyo İstek Hattı, Şarkışla - Sivas (Slayt), Canlı Borsa Bilgileri, Satellite Terimleri (E), Flash Oyunlar & Videolar, Okan Bayülgen - Ahmet Çakar - Makina programı, MSN NİCK OLUŞTURMA MODÜLÜ, Uydu Frekansları, Kendine iyi Bak (Slayt), Hesap Makinası, Alişan (İlahi), Kaleyi Şaşıran Futbolcular, Musa EROĞLU - Mihriban, Satellite Terimleri (H), Sivas'tan Canlı Yayın Atağı, Satellite Terimleri (B), Bu Faullere İnanamayacaksınız!!!, Rafet El Roman : Ask i virane, Dünya Hava Durumu, Satellite Terimleri (L), ADI OLDU YALNIZLIK (Slayt), MEMLEKETiM, Ahmet Çakar dan Bombalar - Santra Programı, Satellite Terimleri (V), Müjde AR - Gazozumu Açtılar ;), Satellite Terimleri (F)
En Çok Cevaplanan 10 Konu
[83]
[62]
[40]
[37]
[23]
[20]
[16]
[16]
[15]
[15]
En Son Cevaplanan 10 Konu