Başlığı Görüntüle
Burada Olan Üyeler: 1 ziyaretçi
 Başlığı Yazdır
Bayanlar Teknik Direktör Olursa :D
Google Adsense
06-09-2010 01:23

Reklam Botu
IP: Yok  
MR_SEVMEKMI_ASLA
#1 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 15-12-2007 02:26
Kullanıcı Avatarı

Süper Yönetici

Katılım Tarihi: 08.10.07

Kadınlar Teknik Direktör Olursa ?, erkekler bir daha mac izlemezmiydi acaba Grin

Bayanlar Teknik Direktör Olursa ;

Ay şekerim, sürekli 3-5-2 sürekli 3-5-2... Sıkıldım valla! Bu sefer takımı sahaya 10 kişi çıkarıp 4-3-2 oynatacağım. Maçın havası değişsin ayol! Geçen gün Fatma Hocanın takımının maç kasetlerini seyrettim; ne de güzel oynatıyor takımına. Ayol, benim ondan neyim eksik? Daha iyisini yapamazsam yazıklar olsun bana... Ay, bizim takımın forma modeli hiç hoşuma gitmiyor. Terzi Necla'ya söyledim; şöyle seksenlerin modası puanlı bir şeyler diktireceğiz topçulara. Hem o renkler de ne öyle? Çok iç karartıcı canım. Yok mu şöyle lila ile şeker pembesi falan? Ay, ne de güzel olur!
* Her takım maç kaybedebilir! Siz niçin ağlıyorsunuz Nalan hocam? Maça ağlayan kim ayol? Geçen hafta aldığım kolyemi düşürmüşüm statta. Ona ağlıyorum ben...
* Takımda bir uğursuzluk var. Geçen ay kahve falında görmüştüm aslında bunu. Artık kurşun mu döktürürüz bilemiyorum ama kesin göze geldik, kesin.
* Ay hakem bey; tamam maç berabere bitti ama uzatmalara götürmeseniz olmaz mı? Akşama Nalan'lar gelecek de eve gidip portakallı kek yapmam lazım.
* Aloo... Başkanım, çarşıda bayram ucuzluğu varmış da, bu sabahki idmanı iptal etsekr30;
* Ne demek paramız yetmiyor? O oyuncuyu mutlaka almamız lazım. Kredi kartına 12 taksit yapmazlar mı? Yanında da sağ bek İhsan'ı alın; kadroda çeşit olsun.
* Aloo! Başkanım yine ben... Yarınki maçımızı TV veriyor değil mi? Ona göre saçlarımı yaptıracağım da; Türkiye'ye rezil olmayalım sonra! Bir de saçımı sarıya boyatsam bizim formayla uyumlu olur mu dersiniz?
* Ay hakem bey, görmüyor musunuz ne biçim girdi çocuğa? Seni annene şikayet edeyim de gör! Kalk yavrucuğum sen de; ayol nerde kaldı bu sağlıkçılar?
* Ama sayın başkanım, liseden arkadaşım Perihan'ı tribünde görünce dayanamadım işte!.. Tamam, maçla hiç ilgilenmemiş olabilirim ama bizim sınıftaki Serpil de eşinden boşanmış biliyor muydun?
* Şu tesislerin perdelerini değiştirelim artık. Şöyle stor perdelerden alsak diyorum...
* Ya bu oyuncular hiç bir şeyden anlamıyolar sekerim ya gecen 12 numaralıya git bana xxx kozmetikten oje al dedim cocuk ruj alıp gelmiş değiştirmedilerde rengide kötü kaldı bende ya...
*(Macın ortasında hakeme)hakem bey hakem bey simdi aklıma geldi ya su sahanın renkleri diğerki maca giyeceğim kıyafete uymuyor sadece bir maclığına turuncu renge boyasak?
hakem;Delimidir nedirya? püh bak senin yüzünden faul ü göremedim
*Bizim amblemimizde cok itici söyle kenarlarına cicekler koysak nasıl olur?
*Oyuncularda topuklu ayakkabı giyseler cok estetik olucak ya
*(oyunculara sesleniş)şey ben estetik yaptırcamda burnuma valla ilk valla ilk estetik indirim varmış 3 estetik ameliyatı yaptırınca 1 sakak kemikleri büyütme ameliyatı bedavaymış içinizde estetik yaptırmak isteyen varsa yani bedava için...

sevmekmi_asla_58.sitemynet.com/mynet_resimlerim/mr_turkiye.gif

img442.imageshack.us/img442/5123/7976ya4jqfa2.gif
img98.imageshack.us/img98/3280/sevmekmi5cv9ph.gif
S£VM£K ¥û®£K iST£® S£VGi iS£ £M£K £G£® Õ ¥û®£K SiZD£ ¥oK iS£ £¥¥ GûL ¥û®£KLi iNS@NL@® S@KIN S£VM£¥£ K@LKISM@¥IN!!!

http://www.sarkislabilisim.net
Atlanilacak Forum:
Haber Başlıkları Bulutu
Avrupalı Kayserililer Köln'de Buluştu, Belçika'nın Fazla Mahkumları Hollanda'ya Transfer Edilecek, Türk Gurbetçi Bir Günde Kazandığı 4 Bin Euro'yu Gazze'ye Bağışladı, Türk Dizileri Dünyayı Fethe Çıktı!, 'Lahey'e Gazze'deki suçları araştır çağrısı', TMSF, Dünyada Yılın Mevduat Sigortacısı Seçildi, Erdoğan'dan İsrail'e çok sert uyarı , Muhsin Yazıcıoğlu için Amsterdam'da Anma Töreni Düzenlendi, Hollandalı Bankacı Müslüman Olduktan Sonra Marai Medine İsmini Aldı, Alanya; Suriye, İran, İsrail, Beyaz Rusya ve Kazakistan'da İlk Kez Tanıtılacak, Bu 8 Ülke Türkiye'yi İstemiyor, Cenazeler Özel Bir Seferle Getirilecek, Sözün Bittiği An, Hollanda'nın güneyindeki Schiedam kentinde çift minareli cami açıldı., Irkçılığın Prim Yaptığı Ülke
Gelişmiş Forum Başlıkları Bulutu
Hollanda da konser, Hollanda ca bazi turkce hollandaca kelimeler.!, Nederland VGZ, FutboLun bu Kadar Komik oLması iLqinc, Kadınlarla ilgili bir kaç not. :D :), Sizce siz neden Varsınız? Hiç düşündünüz mü?, Kızlar Kamyon Şöförü Olursa Kamyon Arkası Yazıları, Hangi telefon u kullaniyorsun..!, memleket düşmanlına son!, TURKIY"E Hirvatistan maci, Acun'un akıl almaz kaderi, Kendim Icin Sadece 5 dakika, sehitler olmez vatan bolunmez, Çok Güzel Hareketler Bunlar Tabutçu, En guzel slayt ve sarkilar arasindan.., BEN SENI SEVERKEN ..., Evinizi olduğundan değişik göstermek için yapılması gerekenler.., Forumda youtube videoları gösterme (New), Mükemmel pilavın sırları!!!, KADINLAR)))))))))), VUCUDUN SENI ELE VERIR.. (HANGISI SENSIN:), ADI OLMAYAN SIIR, MINI ETEK, Hadi GüLeLim..:-), Super Klip what is Love..!! izle, ..........olduk olduk.........., Sensiz Olamam, Sohbette Konusulan Dedikodular :D, Erkekler Daha Mi Akilli? Asagidaki yoruma katiliyormusunuz..?, FORUMA VİDEO EKLEMEK (RESİMLİ ANLATIM)
Gelişmiş Dosyalar Bulutu
Kaspersky Anti-Virus..., Windows XP SP2 Türkçe, Yemek Programı, windows media player 11, WinRAR 3.71 Beta 1 T..., Dünya Haritası 2.0, YouTube Video Downlo..., Nero 8 .2.8.0, NFS Underground 2 Sa..., Camfrog 4.0.61, Turing - Türkçe&İngi..., Okey Oyunu 2.1, Windows Live Messeng..., Telefon Rehberi 1.0, Google Earth 4.2.0205, Msn Göz Kırpma Paket..., SİLSİLE Aile Soy Ağacı, Ulead Photo Express 6.0, Winamp Full 5.51,
Özel sayfalar Bulutu
Japon Güzeller (Fotoğraf Çekimi), ADI OLDU YALNIZLIK (Slayt), Flash Oyunlar & Videolar, Satellite Terimleri (E), Satellite Terimleri (G), Satellite Terimleri (C), Satellite Terimleri (N), Satellite Terimleri (R), Kendine iyi Bak (Slayt), Satellite Terimleri (L), Satellite Terimleri (K), Ahmet Çakar dan Bombalar - Santra Programı, Ahmet Çakar - Yılmaz Vural İntihar itirafı, Bu Faullere İnanamayacaksınız!!!, NuChat.NL & TURK FM Radyo İstek Hattı, Şarkışla Köyler (Slayt), Müjde AR - Gazozumu Açtılar ;), Satellite Terimleri (M), Satellite Terimleri (H), Rafet El Roman : Ask i virane, Canlı Deprem Bilgileri, Video İzle, Alişan (İlahi), Sesli Kameralı SoHBeT, Mehmetçik (Slayt), Sivas'tan Canlı Yayın Atağı, Satellite Terimleri (B), Hesap Makinası, Kaleyi Şaşıran Futbolcular, Satellite Terimleri (F), Satellite Terimleri (V), Satellite Terimleri (S), TC Kimlik Sorgulama, Satellite Terimleri (I), Musa EROĞLU - Mihriban, Satellite Terimleri (P), Satellite Terimleri (T), Okan Bayülgen - Ahmet Çakar - Makina programı, Satellite Terimleri (U), Sitemizi Tavsiye Edin, Canlı Borsa Bilgileri, Şarkışla - Sivas (Slayt), Aşk Mesajları, SAT Terimleri, Satellite Terimleri (D)
En Çok Cevaplanan 10 Konu
[83]
[62]
[40]
[37]
[23]
[20]
[16]
[16]
[15]
[15]
En Son Cevaplanan 10 Konu
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
En Çok Okunan 10 Konu
[8022]
[7470]
[7189]
[5024]
[4432]
[4083]
[3202]
[2500]
[2379]
[2180]
Benzer Başlıklar
Başlık Forum Cevaplar En Son Mesaj
SiVaSLi eRKeK RoMaNTiK oLuRSa) Komik Yazılar & Fıkralar 6 02-02-2009 13:25
Bayanlar Icin Guzel Kadın-Erkek 4 01-02-2009 21:37
Kızlar Kamyon Şöförü Olursa Kamyon Arkası Yazıları Komik Yazılar & Fıkralar 2 17-10-2007 12:24
Sayfa oluşturulma süresi: 0.13 saniye 896,596 Tekil Ziyaretçi