Başlığı Görüntüle
Burada Olan Üyeler: 1 ziyaretçi
 Başlığı Yazdır
Sevmekten Korkuyorum
Google Adsense
06-09-2010 01:49

Reklam Botu
IP: Yok  
Haykirish
#1 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 27-10-2007 14:53
Kullanıcı Avatarı

Katılım Tarihi: 25.10.07

Hergun gun yaninda olamamaktan korkuyorum
Sesini duyamamaktan

Seni görunce, sana alismaktan da korkuyorum
Nedense sensizliktende korkuyorum
Birgun hoscakal demenden

Istemesemde,birgun bir gul gibi
Icimde solmandan korkuyorum

Hafizamda birakacagin hatiralardan
Hatiralardan kacamamaktan korkuyorum

Adini unutamamaktan korkuyorum
Biliyormusun

Ben seni sevmekten korkuyorum.
Benimksi sadece bir sevda

Göz yaslarimla sönduremedigim
Korkularimi yenemedigim

Söyleyemedigim
Fakat, kendimi tukettigim

Ve beni
Yedi kat yerin dibine sokan
Utandiran, korkutan

An be an icimi yakan
Cesaretsiz bir sevdan

Bu nasil bir sevda ?
Anliyamiyorum

Ben seni sevmekten korkuyorum
Biliyormusun aklimdan hic cikmiyorsun

Sen benim
Imkansizlar bahcesinden koparttigim GULUMSUN

Hic bir zaman koklayamiyacagim
Adini soylerken burkulacagim

Sevmekten hep korkacagim
Fakat, omrum boyunca hic unutamayacagim

Biliyormusun
Aslinda ben seni seviyorum

Ama korkumdan diyemiyorum.
img146.imageshack.us/img146/3412/his3hwvn6ax8.gif

karbeyaz
#2 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 28-10-2007 17:28
Kullanıcı Avatarı

Katılım Tarihi: 16.10.07

seni dusunuyorum
seni dusunuyorum yine gecenin yarisi elimde kitap kulagim usulca dinledigim mzk de.ama akilmda sen varsin yine.neden bilmiyorum sana olan sevgim sonsuz ama sonumuzda yok bunuda biliyorum..cok ozluyorum gozlerini. sen sussanda gozlerin konusuyor sanki.

cumleler dogrudur ben dogru isem.dogruluk bulunmaz ben egri isem

http://www.nuchat.nl - chat,fr sohbet,fr arkadaslik,fr muhabbet,ft cet,fr sanal,fr radio,fr turk chat,
Azram
#3 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 28-10-2007 18:10
Kullanıcı Avatarı

Biliyorsun her gökkusaginin bittigi yerde bir hazine saklanirmis. Gökusagini takip ettim geçenlerde sende bitti... En degerli hazinemsin benim, canimsin. Sana dogru bir kelebek uçurdum, daglari denizleri asti seni buldu, yanagina ufacik bir öpücük kondur.
Smile
Merhaba bende sizleyim

www.nuchat.nl de chat.de sohbet,de radio,de forum,de turkchat,de cet,de muhabbet,de arkadaslik,
Azram
#4 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 29-10-2007 16:51
Kullanıcı Avatarı

Aşkın İki Yüzü

Teslim olmak için aşka, önce kaçmak gerekir,
Uslanmak için önce kudurmak gibi.
Bağlanmak için önce sana ağlamak gerekir,
Aşık olmak için önce sevmek gibi...

Galip olmak için önce kaybetmek gerekir,
Üzülmek için önce gülmek gibi.
Rezil olmak için önce gururlu olmak gerekir,
Seni sevmek için önce ölmek gibi...

Merhaba bende sizleyim

www.nuchat.nl de chat.de sohbet,de radio,de forum,de turkchat,de cet,de muhabbet,de arkadaslik,
karbeyaz
#5 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 29-10-2007 19:31
Kullanıcı Avatarı

yine oldu aksam gecdi bir gun daha sensiz.
karanliga burundu sokaklar gecem sensiz.
takilir gozlerim bir bosluga dalip gider gozlerim senli hayallere.
yanimda olmasanda hissederim seni bom bos odamda.
gozlerim dolup bosalir sensiz gecen gunlerimde.
sen bilmiyorsun bi tanem isde ben her gece senden uzaklarda isyanlar icindeyim.

http://www.nuchat.nl - chat,fr sohbet,fr arkadaslik,fr muhabbet,ft cet,fr sanal,fr radio,fr turk chat,
Azram
#6 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 31-10-2007 02:28
Kullanıcı Avatarı

Bu böyle sürüp gitmeyecek biliyorum
Bir sabah bir dilencinin avuçlarına bırakacağım kendimi
Kim ne derse desin!
Tahammülüm kalmadı artık
Bıktım seni sensiz yaşamaktan
Nasılsa döneceğin yok senin
çıldıracağım bu gidişle
Allah kahretsin! ..
Sad
Merhaba bende sizleyim

karbeyaz
#7 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 31-10-2007 02:55
Kullanıcı Avatarı

sevmek korkulu bir ruya sonu bilinmez.
yanlislik buyuk bir aci hic cekilmez.
hasretin ise cimde yana bir ates hic sonmez

Azram
#8 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 31-10-2007 16:57
Kullanıcı Avatarı

...Tek Sen......
Sensin ilk aşkım,
Sonuncusuda sen olacaksın.
İyi vekötü günlerde,
Yanımda bir sen olacaksın.
Benimle bir ömür paylaşacaksın.
Kalbimin en iyi yerinde olacaksın.
Bana o gözlerinle daha çok bakacak;
Her bakışında kalbimi yakacaksın.
İnan aşkım kalbimde bir sen varsın.
İlk sen oldun tek sen olacaksın.
Bir ömür kalbimde kalacaksın.

Merhaba bende sizleyim

Atlanilacak Forum:
Haber Başlıkları Bulutu
İSRAİL, SALDIRILARA DEVAM EDİYOR, Almanların Önyargılarını Fotoğraflarıyla Yendi, Hollanda Genelkurmayı, Kışlada İftar Verdi, Hollanda Kabinesi Emeklilik Yaşını 65'ten 67'ye Yükseltiyor, 'Vergi Affı' Hollanda'ya 2 Milyar Euro Kazandırdı, Hollanda'daki Bomba İhbarı Nedeniyle Okul Boşaltıldı, Hollanda'nın güneyindeki Schiedam kentinde çift minareli cami açıldı., 110 FİLİSTİNLİYİ BİR EVE YERLEŞTİRİP BOMBALADILAR, Bu 8 Ülke Türkiye'yi İstemiyor, DenizBank Odesa’ya Göz Kırpıyor , Uluslararası Utrecht Turizm Fuarı Önümüzdeki Hafta Başlıyor , Beyin kanamalarının sırrı çözülüyor , Avrupalı Türkler Kaşgarlı Mahmud Konferansında Buluştu, Yerleşik Yabancı Müslümanlarla Gayri Müslimler Ramazan Duygularını Paylaştı, Kebaba Karşı 'Yemek Irkçılığı'
Gelişmiş Forum Başlıkları Bulutu
Hayat, Forumda youtube videoları gösterme (New), ^^KADER - (Şiir-Siir)^^, A$k ve TEKNOLOJI, HEPINIZ CANIMSINIZ, NESLiHAN - ESMA (Video-KLiP), FORUMA VİDEO EKLEMEK (RESİMLİ ANLATIM), Delilikmi Salak"likmi Lastikmi.!!, TURK ERKEGI CEKICIDIR:)), ~~A$K~~, bir askin hikayesi, HayaTiniz CH@T'irdamasin!..İlginc..., Umutsuz Gunumde.., Mehmetçik - Zap Suyu Şiiri (Slayt), benden sana askının hatırası, BUGUN ErdaL in dogum gunu:), SEVEBiLiRMiSiN BENi ...?, Super bir Yabanci Sarki Dinleyin.!, Numan Sevmisim Kahretsin.!!, OLUMUN BOYLESI.), yilan bebek!!, Türk Kültürü ve Özellikleri, Yasamakli yasasal, Ararim Seni, Cocuksu Duslerim.., ERTELENMIS SöZLER, Evinizi olduğundan değişik göstermek için yapılması gerekenler.., Fıstık gibi kız yaw öpmek için :D, Şu anda ne dinliyorsun?, Nederland VGZ
Gelişmiş Dosyalar Bulutu
Winamp Full 5.51, Ulead Photo Express 6.0, SİLSİLE Aile Soy Ağacı, Yemek Programı, Msn Göz Kırpma Paket..., Google Earth 4.2.0205, Telefon Rehberi 1.0, windows media player 11, Windows XP SP2 Türkçe, NFS Underground 2 Sa..., Windows Live Messeng..., Okey Oyunu 2.1, Turing - Türkçe&İngi..., Nero 8 .2.8.0, Dünya Haritası 2.0, YouTube Video Downlo..., Kaspersky Anti-Virus..., WinRAR 3.71 Beta 1 T..., Camfrog 4.0.61,
Özel sayfalar Bulutu
Bu Faullere İnanamayacaksınız!!!, Musa EROĞLU - Mihriban, Uydu Frekansları, Satellite Terimleri (V), Müjde AR - Gazozumu Açtılar ;), Satellite Terimleri (H), Satellite Terimleri (F), Canlı Deprem Bilgileri, Dünya Hava Durumu, Hande Yener : Romeo, Ahmet Çakar dan Bombalar - Santra Programı, Sesli Kameralı SoHBeT, NuChat.NL & TURK FM Radyo İstek Hattı, Satellite Terimleri (R), Flash Oyunlar & Videolar, Ahmet Çakar - Yılmaz Vural İntihar itirafı, Satellite Terimleri (G), MSN NİCK OLUŞTURMA MODÜLÜ, Satellite Terimleri (P), Mehmetçik (Slayt), Satellite Terimleri (D), Satellite Terimleri (E), Satellite Terimleri (U), Vergi No Sorgulama, Alişan (İlahi), Kendine iyi Bak (Slayt), SAT Terimleri, TC Kimlik Sorgulama, Satellite Terimleri (C), Satellite Terimleri (N), Şarkışla - Sivas (Slayt), Satellite Terimleri (L), Şarkışla Köyler (Slayt), MEMLEKETiM, Sitemizi Tavsiye Edin, Rafet El Roman : Ask i virane, Canlı Borsa Bilgileri, RüZGaR - Leman SAM (Slayt), Kaleyi Şaşıran Futbolcular, Aşk Mesajları, Video İzle, ADI OLDU YALNIZLIK (Slayt), Satellite Terimleri (T), Satellite Terimleri (K), Sivas'tan Canlı Yayın Atağı
En Çok Cevaplanan 10 Konu
[83]
[62]
[40]
[37]
[23]
[20]
[16]
[16]
[15]
[15]
En Son Cevaplanan 10 Konu