|
Burada Olan Üyeler: 1 ziyaretçi
|
Ararim Seni
|
|
| Google Adsense |
06-09-2010 02:39
|

|
Reklam Botu
|
| IP: Yok |
|
|
| Azram |
Mesaj Tarihi 26-12-2007 20:43
|

Katılım Tarihi: 16.10.07
|
Akşam erken çöker yalnızlığıma
Sokak sokak gezer ararım seni
Hasretin gönlümün yangınlarında
Alev alev yanar ararım seni
Gözyaşlarım kurur yanaklarımda
Hüzünlü bir ıslık dudaklarımda
Sigaram sabahlar parmaklarımda
Nefes nefes çeker ararım seni
Gölgen düşer sanki hep yollarıma
Adım adım yürür izlerim seni
Bir çılgın özleyiş girer kanıma
Yudum yudum içer ararım seni...
Merhaba bende sizleyim |
| |
|
Atlanilacak Forum:
|
|
|
|
Avrupalı Bisiklet Tutkunları Kışın İspanya Mallorca Yerine Türkiye'ye Gelecek, MİDE VE RAHMİNDEN KOKAİN KAPSÜLÜ ÇIKTI, Belçika Firmasındaki Türkçe Konuşma Yasağı Endişelendiriyor, Amsterdam'da 5 Bin Kişilik Spor Salonunda Kutlu Doğum Etkinliği, Sözün Bittiği An, 'Vergi Affı' Hollanda'ya 2 Milyar Euro Kazandırdı, Uluslararası Emmy Ödülleri Dağıtıldı, Kurtlar Vadisi hangi kanala geçiyor!, ÇOCUKLARIN ALINMASI İNSANLIK SUÇU, Almanların Önyargılarını Fotoğraflarıyla Yendi, İsrail işte bu bebeğe kurşun sıktı., Türkiye İsrail'e savaş ilan eder mi?, Hollanda'da Türk İşadamlarına Bilgilendirme Toplantısı, AMSTERDAM'DA BİNLER İSRAİL'İ PROTESTO ETTİ, Vize Tamam, Dönüşler Başladı |
|
Gelişmiş Forum Başlıkları Bulutu |
|
|
_NaSiHaT_, Günümüzde Sanal Nikah ;)), NUCHAT.NL IKINCI YARDIMI, HaRiKA BiR ANTiViRuS (Mutlaka Okuyun), Erkeklere sorduk kadınlar ne ister?? işte cevaplar..., FORUMA VİDEO EKLEMEK (RESİMLİ ANLATIM), amenooo! :):):), ..........olduk olduk.........., Araba ile izin yolu vidio, HOLLANDA DA ISTENILEN KANUN DEGISIKLIGI, Numan Sevmisim Kahretsin.!!, Muzikli dakikalar Burada, FUTBOL KOMEDİSİ, her erkegin icinde bir kadin vardir, SuYuN SiRRi, GÖZLER KALBİN AYNASIDIR .., Ilginc goruntuler.!, SENI ARIYORUM, Cocuksu Duslerim.., Dj-Emos, VUCUDUN SENI ELE VERIR.. (HANGISI SENSIN:), Super bir Yabanci Sarki Dinleyin.!, bedirhan gokce - bir gun anlarsin, KENDINI MUTLU ET, Ne olur git, Kendinden birseyler anlat., Hollanda Dernegi, Kadın Erkek Rekabeti!, KADINLARI ANLATTIM(:, MINI ETEK |
|
Msn Göz Kırpma Paket..., Ulead Photo Express 6.0, Kaspersky Anti-Virus..., Okey Oyunu 2.1, Dünya Haritası 2.0, SİLSİLE Aile Soy Ağacı, windows media player 11, Yemek Programı, Winamp Full 5.51, YouTube Video Downlo..., Windows Live Messeng..., Google Earth 4.2.0205, Nero 8 .2.8.0, Turing - Türkçe&İngi..., Camfrog 4.0.61, Windows XP SP2 Türkçe, Telefon Rehberi 1.0, WinRAR 3.71 Beta 1 T..., NFS Underground 2 Sa..., |
|
|
Uydu Frekansları, Satellite Terimleri (R), Satellite Terimleri (U), Satellite Terimleri (L), Flash Oyunlar & Videolar, Rafet El Roman : Ask i virane, TC Kimlik Sorgulama, Satellite Terimleri (D), Aşk Mesajları, NuChat.NL & TURK FM Radyo İstek Hattı, MSN NİCK OLUŞTURMA MODÜLÜ, Canlı Borsa Bilgileri, Satellite Terimleri (I), Satellite Terimleri (C), Satellite Terimleri (E), Bu Faullere İnanamayacaksınız!!!, Dünya Hava Durumu, Satellite Terimleri (V), Kaleyi Şaşıran Futbolcular, Şarkışla - Sivas (Slayt), ADI OLDU YALNIZLIK (Slayt), Satellite Terimleri (B), Satellite Terimleri (G), Satellite Terimleri (T), Canlı Deprem Bilgileri, Ahmet Çakar dan Bombalar - Santra Programı, RüZGaR - Leman SAM (Slayt), Sesli Kameralı SoHBeT, Musa EROĞLU - Mihriban, Video İzle, Mehmetçik (Slayt), Sivas'tan Canlı Yayın Atağı, Hande Yener : Romeo, Satellite Terimleri (K), Şarkışla Köyler (Slayt), Okan Bayülgen - Ahmet Çakar - Makina programı, Satellite Terimleri (F), İndirmeden Film İzle, Satellite Terimleri (N), Japon Güzeller (Fotoğraf Çekimi), Vergi No Sorgulama, SAT Terimleri, Satellite Terimleri (M), Satellite Terimleri (P), Satellite Terimleri (H) |
|
En Çok Cevaplanan 10 Konu |
|
|
[83] |
|
[62] |
|
[40] |
|
[37] |
|